СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Повечето от вас ще имат усещането,  че са на прага на житейски кръстопът и на практика може да е точно така,  а случващото се- ще въздейства силно  на вашето материално състояние, благополучие, сигурност  на различни нива и т.н.

Вие ще трябва да направите важен избор, да се ориентирате към хора и обстоятелства, които ви подкрепят, допринасят за благоденствието ви, чувството ви на щастие.

На 14 октомври предстои Новолуние,  което е със Слънчево затъмнение,  то ще ви помогне да си върнете шансове от миналото,  понякога това могат да бъдат пропуснати възможности,  които ви действат обогатяващо.  Някой от вас ще си върнат партньор, личен или делови,  който им се отразява по подобен начин.

Ако някой- нещо ви дължи,  тогава ще трябва да се разплати с вас, ако нещо сте изгубили, но не е трябвало да напуска живота ви- тогава пак така може да се възвърне към вас и приоритетно през следващите около две седмици,  в различна степен до края на ноември…

Случващото се сега има широко отражение и може да зададе тон за следващото полугодие или до април 2024 г. В началото винаги по-лесно се влияе,  така че е препоръчително съзнателно и целенасочено да укрепите връзки, които са ви полезни… Но ако някой е способен да ви нанесе щети, тогава е добре да се разграничите и да вземете бързо адекватни мерки, за да не позволите подобна негативна тенденция да прораства за напред.

Ако все пак вие сте в дълг,  тогава това новолуние пак така ще ви принуди да се разплатите…

Във вашето обкръжение нахлува личност,  която е добронамерена,  подава ви ръка при нужда. Това може да е вашият партньор или друг важен за вас човек.

Въпреки всичко- вие може да сте склонни да гледате на отсрещната страна  през призмата на висока критичност, хладни преценки и безкомпромисност.

В оптимален случай виждате  партньора си без украси и розови очила, ако са съществували такива… Все пак ако се преминат определени граници,  тогава това може да отключи и отчуждение. Внимавайте и всичко ще е наред…

Нараства необходимостта от пътувания или хора, които са стоящи далеч от вас ви стимулират за това…

Ако пътувате, тогава може да укрепите сърдечни връзки, ще намирате време за развлечения, а ако сте сами,  тогава можете да срещнете и любовта на път. Някой от вас ще пътуват служебно  и в повечето случаи- това ще им носи успехи.

Добре се развиват дела, които са юридически, ако се придържате към факти,  имате добър адвокат или ще можете да разчитате на такъв.

Уреждате документи, а ако се интересувате от образователни курсове, тогава подобни начинания също ще бъдат съпътствани от доза късмет.

Евентуална висока квалификация- ще ви дърпа напред и нагоре, ще е повод да надскочите успехите си  сега и през следващите около два месеца.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени