СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 10.06.2024 – 16.06.2024

x


Периодът е чудесен да обновите най-близката си среда на съществуване- във вашия дом и семейство.  Може да се справите с битови и имотни казуси като проявите по-голяма организираност,  воля и инициативност.

Повечето от вас ще проявяват  голяма дисциплина,  може да анализирате миналото,  за да получите по-добър резултат от преди,  така че да се дистанцирате от всичко вредно или остаряло,  ако има такова  и преди да продължите напред…

Повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от страна на своето семейство,  така че дори и да съществуват някакви различия, може да ги изчистите,  стига да искате.

Вашата безкомпромисност,  изстудяване  на вашите чувства,  все по-голяма практичност,  може да се отрази на околните,  имайте го предвид и не прекалявайте,  така както „ всяко нещо в малки количества е лекарство,  а в големи- отрова“.

Вашата социална активност расте,  може да бъдете въвлечени в словесни битки,  спорове,  за да защитите вашите интереси.

Хубаво е да се пазите от скрити врагове,  вид недоброжелатели… В оптимален случай- научавате тайни или пък получавате голяма яснота по водещи за вас теми,  това ще ви помогне да се защитите по оптимално добър начин,  да водите конструктивни разговори.

Ако в някои случаи това е невъзможно,  тогава някои различия и дори конфликти ще прераснат в късане на връзки и договори,  които са по-скоро вредни.

Взаимодействието с някой ваши роднини,  включително братя или сестри,  ако имате такива,  може да е сложно,  проследете първопричините,  за да отстраните слаби звена и усилите позитиви,  доколкото това е възможно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени