СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 15.01.2024 – 21.01.2024

x


Периодът е важен за вашето обществено положение. От вас може да се изисква да бъдете социално по-активни, да преговаряте, да създавате и укрепвате връзки, които задълго могат да останат в живота ви и могат да допринесат за вашия по-добър социален статус,  вид популярност и престиж в колектива, в който се намирате.

Струва си да бъдете социално по-активни и мнозина ще реагират точно така, за да не пропуснат възможности, които забелязвате на хоризонта, а понякога това може да се изисква по външни причини – промени в колектива, пренареждане по йерархичната стълбичка, по-високи очаквания, голяма конкуренция, на които трябва да реагирате.

Добрата новина е, че в повечето случаи вие ще се радвате на вид опека, ще има с кого да обедините усилия, така че да постигнете успехи, които касаят бъдещи и по-далечни при перспективи на развитие.

Ако в миналото сте се стремели към определени позиции, нещо се отлагало или объркало,  сега бързо може да набере скорост в желано от вас направление, да бъде увенчана с успех.

При всички случаи социалната ви активност е много висока, общуването е проводник на промени и в повечето случаи напълно позитивни за вас. Препоръчително е да не пропускате шансове, които се отключва чрез комуникация, демонстрирайте знания и ораторски способности, това ще има своето значение и отражение.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие ще бъдете принудени да смените вашата среда, за да си намерите друга и по-подходяща, в която сте приети.

Могат да бъдат прекратени контакти, дори приятелства, които нямат място в бъдещето ви развитие и в такъв случай това ще бъде окончателно, но няма за какво да съжалявате.

През втората част от седмицата ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм, защото ви се налага да наваксвате с изостанали дела или възникват допълнителни, с които трябва да се справите.

Демонстрирате най-доброто от себе си, притежавате доза късмет, голяма креативност,  дори хитрост, чрез които успявате да се справите с някои предизвикателства и да ги превъртите в полза, а това засяга социалния ви статус или репутация като минимум.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени