СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 23.11.2020 – 29.11.2020

x


Навлизате във важен период за кариерното си развитие и този процес ще се усилва през идните седмици. На този етап можете да усетите това влияние като покачваща се амбиция, възникване на интересни идеи и съответни възможности, които можете и трябва да реализирате, ако не веднага, то в близко бъдеще. До колко могат да се материализират желанията ви разбирате в сряда и четвъртък, през тези дни е подходящо да сте максимално инициативни, за да въздействате позитивно на финансовото си състояние или репутация като минимум. Набелязвате „таван“ от шансове, в коя посока получавате „зелена светлина“  и т.н.

На този фон вие все още сте в отличен период да водите преговори, разяснителни разговори, така че да привлечете на ваша страна влиятелна опека, която ще се превърне в мост към собствените ви успехи благоденствие.

Можете да разширите кръга на вашето влияние като общувате с хора извън близкото ви обкръжение и/или демонстрирате знания, висока компетентност…

Получавате важни, интересни новини, които влияят на бъдещото ви развитие от страна на хора, които са стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл.

Евентуални пътувания също могат да ви бъдат особено полезни, но преминават и непредвидимо, не по план.

Информационният поток е много усилен, но ви носи и изненади, повод е за внезапни възможности, но може пак така бързо да скъсате връзки, договори или да ги преобразите, а причините ще се коренят в тяхната надеждност, дали кореспондират със собствената ви предопределеност.

През цялото време от вас ще се изисква да проявявате по-голяма адаптивност, гъвкавост, особено в общуването. Така ще влияете и насочвате събитията по-лесно, няма да ги изпуснете от контрол или ще си спестите евентуални обрати.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ