СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 29.11.2021 – 05.12.2021

x


През тази седмица повечето от вас се радват на одобрение от страна на колектива, в който съществуват. Вие се намирате в отличен период, през който можете да разширите вашето влияние, съответно да привлечете на ваша страна повече хора, които могат да допринесат за вашето благоденствие и бъдещи перспективи за развитие.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, влиятелни личности и т.н. могат да се превърнат в силен стимул за успехи, които ще се разгръщат  после и почти по инерция… Демонстрацията на висока квалификация, желанието да обогатите вашите знания, да сключите дългосрочни договори също могат да се увенчаят с успех.

През първите дни от седмицата може да чуете важни новини, да проведете конструктивни разговори, които да имат положителен ефект върху кариерното ви развитие, бъдещ просперитет.

Може да чуете интересни предложения, да проведете подобни разговори, които ще ви помогнат да откриете и алтернативи, обходни пътища към желания, паралелни възможности и т.н.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, други е добре и вие да отключите чрез собствените си действия.

На четвърти декември предстои новолуние, което е с пълно слънчево затъмнение, то може да се превърне в едно голямо ново начало, което ще промени живота ви – в личен и делови аспект…

Новолунието може да обнови професионалната ви реализация, съответно ще ви даде шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако се движите в правилна посока и сте намерили своето правилно място под Слънцето.

Ако това не е така, тогава новолунието може да ви насочи към вашия път и предопределеност. Усетете още в началото какво ви подкрепя…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени