СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 06.11.2023 – 12.11.2023

x


През първата част от седмицата ще проведете доста конструктивни разговори, ще оказвате силно въздействие на околните, а това по един естествен начин ще привлича внимание към вас, вие често ще се оказвате в центъра от събития, мнозина ще се оказват в необиколим фактор за средата си на съществуване.

Вие ще привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имаща подкрепа, ще можете да наложите мнението и идеите си, общуването ще се превръща в повод за шансове.

Мнозина ще се радват на приятели, които също ще им подават ръка при нужда или поне ще се разтоварвате и ще разнообразявате ежедневието си с тях.

Въпреки всичко, мнозина ще се намират в предизвикателна среда, която ще изисква от вас повишена адаптивност, за да изчистите евентуални недоразумения между вас и околните – общо, между вас и ваши партньори, лични и делови.

Ако ви се струва, че отсрещната страна се държи дистанцирано, не последователно, не отговаря на всички ваши очаквания, а в по-неприятна форма – ескалира отчуждение и дори неприятни изненади, предимно през втората част на периода, но не само, нека това да се превърне в повод за задълбочен анализ, така че да се отстранят първопричините, така и ще бъде, ако преобладава любовта, желанието за общ просперитет, ако различията не са твърде големи. Припомням, че сега вие влияете на тенденциите над обичайното, имате избор, а крайният резултат зависи предимно и най-вече от вас… Вие ще прецените как да реагирате, дали ще желаете да задържите определени хора до себе си или ще се дистанцирате от тях, като имате предвид, че случващото се има широко отражение, а понякога и необратимо. Вие може да допуснете нещо ново и различно, което да обнови и освежи, разнообрази връзката ви, може да балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна, ако искате и прецените че си заслужава. Иначе, внезапно ще бъдат прекратени контакти, които са безперспективни.

Под въздействие на случващото се през втората част от седмицата все повече ще анализирате кое е най-важно и ценно за вас…

Все по-важна тема ще се превръща вашето финансово състояние, може да ескалират повишени разходи, но и шанс за паралелни или допълнителни източници за печалба, ще имате на кого да разчитате, ценете високо подобни личности и обстоятелства…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени