СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Вашата социална активност е много висока и вие се намирате в отличен период, през който можете да създадете или да укрепите връзки, лични или делови, които да се превърнат в мост към вашите успехи, чувство за щастие или шанс за благоденствие.

Общуването е проводник на възможности, възползвайте се по оптимален начин.

Вие се намирате в чудесен период, през който можете да оздравите и да надградите вашите партньорски връзки.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и ако сега стартират взаимоотношения,  тогава те обещават да бъдат стабилни и надежни.

Подходящо време да преговаряте за интересите си, да попаднете под нечия опека, така че по-лесно да осъществите ваши цели, честолюбиви планове.

Получавате важни новини с широко отражение, може да проведете подобни разговори и срещи, които ви показват кои от вашите мечти са осъществими, какви стъпки трябва да предприемете, за да ги реализирате на практика.

В повечето случаи вие ще обединявате усилия с хора, които ви подават ръка при нужда,  можете да си сътрудничите, така че по-лесно да осъществите заплануваното.

Можете да се възползвате от новолунието на 11 януари, за да направите своеобразен рестарт на важни за вас контакти, да ги превъртите на по-високо и по-качествено ниво, ако желаете разбира се.

Имате отлични шансове за печалба, но перманентно ескалират и повишени разходи, все пак те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, в любими хора,  във ваш бизнес, ако имате такъв.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени