СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 08.01.2024 – 14.01.2024

x


Водеща тема за повечето от вас е домът, семейството, битови или имотни приоритети. Можете да зададете едно голямо ново начало по тези въпроси като инвестирате в дома си,  захванете се с ремонти, а може да се справите и с наследствени дела, да закупите жилище или пък да си намерите ново и по-подходящо място за вас за живеене.

За някои от вас темата ще бъде хармонизиране на семейните отношения или промени в този сектор, които могат да се отчетат за напълно позитивни за вас.

Между вас може да има и такива, които трябва да намалят темпото, така че да обърнат повече внимание на себе си, на близките си, а може би и да направят важен избор, който ще повлияе на базисна сигурност или на всички нива от живота.

Социалната активност на повечето от вас е доста висока, стремите се да изграждате и укрепвате връзки, които влияят на честолюбивите ви планове. В повечето случаи ще се радвате на добронамереност и разбиране, ще имате на кого да разчитате.

Въпреки всичко, около вас може да има личности, които не са твърде коректни, така че вие може да идентифицирате скрити процеси или вид нечестност, така че това да се превърне в повод да вземете мерки.

Хубаво е да се пазите от интриги и недоразумения на работното място, ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще прекратите контакти и договори, които са изчерпани.

Чудесно би било, ако имате време за почивка, за отпуска…

На 11-ти януари предстои новолуние, което може да постави едно голямо ново начало, което да се отрази в личен и делови аспект. Този процес може да е съпътстван от важни и силно трансформиращи промени, в живота ви ще остане онова, което е надеждно и перспективно, а останалото зад гърба ви… Получавате достатъчно много информация, за да решите…

Любовта, тя се влияе силно от разяснителни разговори и над обичайното, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени