СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Повечето от вас са силно фокусирани върху важни за тях връзки, това могат да бъдат ваши партньорски отношения, лични и делови, може да бъдат други връзки, които докосват сърцето ви, влияят на емоциите ви и т.н.

През тази седмица вие имате възможност да укрепите, подобрите тези взаимоотношения като намирате повече време и за развлечения, демонстрирате по-открито вашите чувства,  активно взаимодействате с любими хора и участвате в общи проекти, които са полезни и приятни за всички страни.

Така или иначе, вие имате шанс да прекарате незабравими мигове или да участвате в събития, които ще бъдат запомнящи се, ще допринесат за близостта, сърдечността между вас и важни за вас, любими хора… Въпреки всичко, семейните представители на този зодиакален знак може да се сблъскват с някои затруднения в дома и семейството. Вариантите са различни, например член от семейството може да има нужда от повече внимание, в друг случай – налага се по-ясно да делегирате отговорности във вашия дом,  освен това не трябва да позволявате битови или имотни казуси да застават между вас и близките ви.

Ако възникнат подобни различия, значи те ще изискват дългосрочна стратегия, понякога повече компромиси, може би да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас, вид стабилност и т.н.

Не е изключено да имате усещането, че отсрещната страна започва да се държи по- непоследователно, особено след 10 май, когато Меркурий става ретрограден. Колебания ще възникват в тези моменти, в които липсва удовлетворение, възползвайте се от периода до трети юни докато е ретрограден Меркурий, за да наклоните везните във ваша полза, като мнение, вид подкрепа, ще имате такава възможност.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ