СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Вие все още сте във важен период, който засяга вашата професионална реализация, ако това не е ваша тема, тогава са други приоритети, които касаят ритъмът в ежедневието ви, дори въпроси, отнасящи се до вашето здраве, навици и т.н.

Вие може да въздействате на всичко гореизброено като разчитате на близките си, на вашето семейство или пък вземете важни решения, които могат да преобразят бъдещи перспективи на развитие.

Моментът е подходящ да се откажете от онова, което е без перспективно, същевременно да усилите възможности, които „надушвате“.

Меркурий се обръща в ретрограден на 10-ти май и ще остане ретрограден до трети юни.

През това време може да си върнете минали възможности, ако това ви интересува, които се отнасят до всичко гореизброено, свързано с вашата реализация, ангажименти и т.н.

През тази седмица могат да възникнат различия на работното ви място, може да чуете новини или да проведете разговори, които допълнително да съдействат за вид преобразувания, отнасящи се до работа и т.н.

Ако в миналото между вас и вашите колеги са ескалирали различия, сега те ще ескалират и могат да доведат до късане на отношения или дори договори. Може да чуете и други важни новини, които да преобразят вашата среда и бъдещи перспективи на развитие.

Едни връзки ще станат по-здрави, други ще бъдат прекратени, може въобще да смените вашате среда, ако са се натрупали предпоставки за това.

Понеже Меркурий е ретрограден на този етап нищо не е окончателно, но е достатъчно значимо, защото предстои пълнолуние с лунно затъмнение на 16-ти май.

Така че насочвайте внимателно, избягвайте деструктивни спорове, освободете се от всичко, което ви тежи, за да прораства новото и прогресивното.

Ще имате все по-голяма нужда от забавления, почивка, ще намирате начини и поводи да си доставите такова удоволствие, тази тенденция ще расте и през следващите седмици, месеци.

Добре се справяте с битови и имотни казуси, евентуални ремонти, благоустройство на дома и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ