СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Вашето финансово състояние продължава да е като скачени съдове за подкрепа, до която можете или трябва да се доберете от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви, това могат да бъдат финансови или държавни институции.

Вие се намирате в отличен период, през който може да подействате позитивно на онова,  което имате – общо. Някои от вас могат да се заемат с уреждането на наследствени или имотни казуси,  други ще попаднат под нечия опека, каквото и да е, сега действително имате шанс да спечелите нещо важно за вас или да превъртите някои предизвикателства в полза, а това пак така да ви подейства обогатяващо.

В работата си може да постигнете успехи, да се справите с повишена конкуренция, а след това резултати, които сте постигнали на този етап, да се развиват почти по инерция през следващите месеци, а може и много по-дълго.

Въпреки всичко, с обръщането на Меркурий в ретрограден на 10-ти май, не е изключено  някои от вашите планове да се объркат, да се отложат, препоръчително е и да не подписвате финансови документи докато е ретрограден Меркурий или до трети юни.

В оптимален случай –  наваксвате с пропуски, поправяте евентуални грешки, които касаят всичко гореописано – уреждане на наследство, взаимодействие с финансови институции,  повишаване на доходи и т.н. Приемете случващото се като втори шанс, преговаряйте за интересите си, но подписвайте едва след като Меркурий стане директен…

Вашата инициативност е доста висока, така по един естествен начин привличате силно внимание, тази тенденция ще расте и през следващите седмици, месеци, ще ви помогне да се сдобиете с по-голямо популярност, да срещнете любовта, ако все още не сте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ