СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.07.2023 – 16.07.2023

x


През настоящата седмица са възможни приятни изненади от околните, които ще подкрепят вашите честолюбиви планове. Вид сътрудничество или шанс да разчитате на някого ще се превръща в повод по-лесно да реализирате целите си.

Периодът е подходящ да стабилизирате, освежите и надградите важни за вас връзки, лични и делови, партньорски отношения. Може да включите нещо ново и различно в тях, което ще им подейства позитивно…

Евентуални пътувания, обсъждане на по-далечни перспективи на развитие, пак така ще са повод за шансове, приятни преживявания и емоции, възползвайте се по оптимален начин.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на път.

Може да проведете по-драматични разговори, внимавайте в някои от тях да не наделеят прекалено силни емоции, които ще изкривят картината и ще предизвикат различен от желания или очаквания резултат… Конкуренцията около вас перманентно ще расте и ще изисква по-голяма адаптивност, вид мобилизация, за да отговорите на това предизвикателство и да бъдете победители.

Хора от вашето обкръжение, включително ваши приятели, но и близки до сърцето ви хора, може да демонстрират малко по-висока агресивност… Можете да изчистите недоразумения и различия, в друг вариант – ще погледнете на определени личности от един друг и по- реалистичен, дори разочароващ ъгъл.

В края на тази и началото на следващата седмица това ще е причина да направите чистка в средата си или пък ще промените подхода си, за да се защитите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени