СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.07.2023 – 16.07.2023

x


През настоящата седмица са възможни приятни изненади от околните, които ще подкрепят вашите честолюбиви планове. Вид сътрудничество или шанс да разчитате на някого ще се превръща в повод по-лесно да реализирате целите си.

Периодът е подходящ да стабилизирате, освежите и надградите важни за вас връзки, лични и делови, партньорски отношения. Може да включите нещо ново и различно в тях, което ще им подейства позитивно…

Евентуални пътувания, обсъждане на по-далечни перспективи на развитие, пак така ще са повод за шансове, приятни преживявания и емоции, възползвайте се по оптимален начин.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на път.

Може да проведете по-драматични разговори, внимавайте в някои от тях да не наделеят прекалено силни емоции, които ще изкривят картината и ще предизвикат различен от желания или очаквания резултат… Конкуренцията около вас перманентно ще расте и ще изисква по-голяма адаптивност, вид мобилизация, за да отговорите на това предизвикателство и да бъдете победители.

Хора от вашето обкръжение, включително ваши приятели, но и близки до сърцето ви хора, може да демонстрират малко по-висока агресивност… Можете да изчистите недоразумения и различия, в друг вариант – ще погледнете на определени личности от един друг и по- реалистичен, дори разочароващ ъгъл.

В края на тази и началото на следващата седмица това ще е причина да направите чистка в средата си или пък ще промените подхода си, за да се защитите…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени