СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Едни от най-важните промени сега ще ескалират във вашия дом и семейство. Могат да се разрешат спорни имотни казуси или такива, които касаят местоживеене, наследства, ремонти, разбирателство у дома. Засега може да усещате първи сигнали за предстоящи трансформации, които ще сменят декорите около вас, а в началото винаги по-лесно се насочва и влияе, имайте го предвид и вземете мерки…

Понякога може да имате усещането, че се въвличате в борба за надмощие с членове на вашето семейство или кой над кого ще наделее със своето мнение. В такъв случай е добре да анализирате в дълбочина първопричините на случващото се, за да въздействате там, за да бъдат ефективни и правилни вашите мерки.

Ако това не е ваша тема, тогава случващото се може да е символ на дълбоки емоционални преживявания, вътре и във вашата душа, които ще ви подтикнат да преминете през дълбок катарзис, а това по един естествен начин ще се отрази на ваши бъдещи перспективи на развитие, в личен и делови аспект. Трябва да имате предвид, че всичко което забелязвате сега е в зародиш, ако те показват, че се изискват промени, тогава е препоръчително вие да ги инициирате, за да не попаднете в поток от събития, които са по външни и независещи от вас причини.

През настоящата седмица и почти през цялото време вашите думи ще имат чуваемост над обичайното, възможно е да има на кого да разчитате, тоест чрез вашата убедителност, комуникативни способности, понякога психологически и интуитивен подход, вие ще сте способни да се справите с всякакво предизвикателство и да го превъртите във ваша полза. Имайте го предвид, за да не изтървете някакъв момент на въздействие… Това важи приоритетно за родените през първите дни на зодиака, но и за всички останали в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени