СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 12.02.2024 – 18.02.2024

x


Едни от най-важните промени сега ще ескалират във вашия дом и семейство. Могат да се разрешат спорни имотни казуси или такива, които касаят местоживеене, наследства, ремонти, разбирателство у дома. Засега може да усещате първи сигнали за предстоящи трансформации, които ще сменят декорите около вас, а в началото винаги по-лесно се насочва и влияе, имайте го предвид и вземете мерки…

Понякога може да имате усещането, че се въвличате в борба за надмощие с членове на вашето семейство или кой над кого ще наделее със своето мнение. В такъв случай е добре да анализирате в дълбочина първопричините на случващото се, за да въздействате там, за да бъдат ефективни и правилни вашите мерки.

Ако това не е ваша тема, тогава случващото се може да е символ на дълбоки емоционални преживявания, вътре и във вашата душа, които ще ви подтикнат да преминете през дълбок катарзис, а това по един естествен начин ще се отрази на ваши бъдещи перспективи на развитие, в личен и делови аспект. Трябва да имате предвид, че всичко което забелязвате сега е в зародиш, ако те показват, че се изискват промени, тогава е препоръчително вие да ги инициирате, за да не попаднете в поток от събития, които са по външни и независещи от вас причини.

През настоящата седмица и почти през цялото време вашите думи ще имат чуваемост над обичайното, възможно е да има на кого да разчитате, тоест чрез вашата убедителност, комуникативни способности, понякога психологически и интуитивен подход, вие ще сте способни да се справите с всякакво предизвикателство и да го превъртите във ваша полза. Имайте го предвид, за да не изтървете някакъв момент на въздействие… Това важи приоритетно за родените през първите дни на зодиака, но и за всички останали в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кожено яке и блясък – да живее свободата!

Ако сте пропуснали
Най-четени