СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 13.12.2021 – 19.12.2021

x


Още в началото на седмицата Марс ще премине във вашия зодиакален знак, така че ще повдигне адреналина ви, инициативността ви, способността да влияете повече на тенденции, хора и събития.

Приемете случващото се като втори шанс, така че да въздействате по-благоприятно на важни за вас теми, които ще се отразят на финансовото ви състояние, но не само.

Все повече може да ви се налага да отстоявате вашите интереси, ежедневието ви може да е по-напрегнато, да възникват допълнителни и непредвидени ангажименти.

Справянето с тях ще има широко и позитивно отражение, но за целта трябва да изчистите някои различия между вас и по-възрастни и влиятелни личности, хора, които влияят на бъдещото ви развитие. Подобни теми ще продължат да ви занимават до средата на февруари, тогава са възможни и своеобразни  развръзки…

По друг начин казано – зададени тенденции сега ще определят бъдещото ви развитие,  което засяга социалния ви статус, обществено положение и т.н. През тази седмица може да чуете доста въодушевяващи новини, да получите подкрепа, от която се нуждаете.

Препоръчително е вие самите да действате целенасочено в тази посока – създаване и укрепване на връзки, които могат да допринесат за благоденствието ви, да изчистите евентуални недоразумения с определени личности, които могат да ви дестабилизират.

Ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Пазете се от недоразумения в дома и семейството, особено в началото на периода, за да не ги провлачвате и занапред и със съответните последици.

На 19 декември предстои пълнолуние, което осветява важни за вас връзки, лични и делови, разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате…

Насочвайте внимателно преди това, ще имате такава възможност, все пак Слънцето все още е във вашия зодиакален знак.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изцяло в бяло – мото на деня.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ