СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 19.10.2020 – 25.10.2020

x


Информационният поток е доста усилен, носи ви яснота, част от която може да изкара на повърхността скрити процеси, там, където ги има, не е изключено да узнаете тайна, която да преобрази представите ви за обикалящата действителност. Приключват теми от миналото и в този процес ще разберете какво трябва да оставите зад гърба си – идеи, хора, договори, може би да промените средата си на съществуване или стратегия, бъдещи планове. В такъв случай, те много скоро ще бъдат заменени от нещо ново и по-перспективно.

Мнозина прелистват нова страница в живота си…

На този фон – радвате се на по-широка приятелска подкрепа, можете да заемете по-престижни позиции в колектив, които по един естествен начин ще имат позитивно отражение върху вярата ви в бъдещ просперитет, съответни шансове, които ще изплуват по един естествен начин.

На 23 октомври предстои ключово за вас астрологично събитие – Слънцето ще премине във вашия зодиакален знак. Това ще бъде съпътствано с вид озарения, прозрения, понякога вземане на важни решения…

Те често ще са свързани с „другите“, които в последно време ви изненадват. Вашата собствена креативност, приспособимост, ще ви помагат да превъртате промените във ваша полза.

Припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак, вие градите нова енергийна програма за цялата предстояща година. За родените през тази седмица тя ще изисква да сте повече в ролята на „словесна отбрана“, а не нападение, така че да удържите завоювани позиции до този момент и дори да заемете по-престижни или пък да пренареждате приоритетите си и буквално в ежедневието, за да сте по-ефективни, здрави, в тонус. Това важи и за всички останали в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ