СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 20.09.2021 – 26.09.2021

x


В началото на седмицата и на 21-ви септември предстои Пълнолуние, което ще е проводник на показателни събития, които касаят важни за вас отношения, те може да са свързани с любими хора, приятели, колектив в който съществувате.

Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако представите ви за определени личности са неточни или под формата на илюзия, това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки.

Същевременно – това е оптимално подходящо време, през което вие можете и трябва да насочвате тенденции, които ще ви влияят и могат да определят емоционалния фон – поне за следващите около две седмици. Понякога може да имате усещането, че околните се държат твърде непоследователно и ненадеждно…

Препоръчително е да обръщате повече внимание на вашия партньор, ако връзката ви се нуждае от обновление и промяна, това ще бъде по-видно от обикновено, в такъв случай е добре вие да насочвате преобразованията, а не да чакате те да нахлуват отвън.

В отношенията ви може да настъпи лека дистанцираност, а в по-крайни случаи и според преоценки от ваша страна, които сега текат, вие може рязко да скъсате онези отношения, които са безперспективни. Някои от вас могат да узнаят тайни, ще действат и говорят решително, категорично и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени