СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Слънцето вече транзитира през Овен и ще ви подейства ентусиазиращо, „събуждащо“, ще расте вярата в собствените ви сили и възможности и не без причина, а и поради по-широката подкрепа, която можете да получавате, вероятно и доза късмет, на който пак така ще можете да разчитате.

Разгръщате творческият си потенциал, демонстрирате най-доброто от себе си, но това се случва за сметка на променен начин на мислене. Вие ще ставате все по-безкомпромисни в своите връзки, могат да растат изискванията ви към околните, за всичко си има причина, например поведението на другите се е променило и това налага ответна реакция или пък по различни поводи се връщате към миналото, анализирате го и не искате повече да повтаряте стари грешки, така че може да отсеете или редуцирате някои контакти.

Всичко случващо се може да е за ваше добро, думите ви да имат по-голяма твърдост, съответно – отражение, което да отстои мнението и интересите ви, да утвърди авторитета ви, дори и това да ви раздели с някои хора или обстоятелства, които явно нямат място в бъдещото ви развитие.

Евентуални договорки, сключени контракти след 24 март обещават да бъдат надеждни и перспективни. Може да чуете истини, да изкажете такива, които ще изчистят недоразумения, илюзии, там, където ги има.

На този фон расте вероятността да завоювате по-престижни позиции на работното място, да срещнете по-широка подкрепа от колеги, а ако сте сами – лек флирт да прерасне в нещо повече.

Можете да подействате положително на финансовото си състояние – да получите повишение, бонус, подкрепа, която е обогатяваща.

Действия в посока материално благополучие ще имат широко, дълготрайно и позитивно отражение, струва си да бъдете по-инициативни, за да не пропуснете някои шансове…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ