СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 24.01.2022 – 30.01.2022

x


Вие се намирате в отличен период да оздравите партньорски отношения, важни за вас връзки, можете да ги освежите, превъртите на едно по-високо ниво за вас. Възможно е  стара любов да напомни за себе си или пък нещо, към което сте се стремили дълго време във вашите контакти сега да започне да се разплита във ваша полза.

Информационният поток става все по-силен, в този процес могат да се възобновят и стари казуси, тайни,  нещо недоизказано, което е тревожило душата ви, това дори може да е бил конфликт. Тази тема сега отново може да ескалира и нека това да се превърне в повод вие да я разплетете подобно на сложен възел, приемете случващото се като шанс и право на втори опит, така че чрез преговори и разяснителни разговори вие да насочите тенденциите в една по-положителна посока, която ще даде резултати, ако не веднага, то поетапно и до средата на февруари.

Вашата социална активност перманентно ще расте, защото в обкръжението ви се появяват хора, които ви подтикват да бъдете по-активни, да споделяте с тях идеи, да обединяват усилия в едно общо направление и т.н.

Възможно е да се обиколите от личности, които ви стимулират, ентусиазират, могат да се превърнат в повод вие да сбъднете съкровено желание, да порадвате сърцето си, през тази и следващата седмица.

Самите вие ще почувствате вътрешен и по-силен стимул да общувате, споделяте, дори да защитавате интересите си, мнението си по-активно, защото ще усещате, че така може да направите проби в избрано от вас направление, да получите желаното, да се изявите и да изпъкнете…

На практика ще е точно така. На този етап все по-важна тема се превръща и вашето семейство, среда на съществуване.

Обърнете внимание на сигнали, които ви показват какво предстои и как да подобрите, хармонизирате домашната атмосфера, може би като помагате на близки, съобразявате се повече с тях,  изчистите някои недоразумения, справете се с битови и имотни казуси…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ