СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието, което е на 26 ноември ще обнови вашето материално състояние и вие имате шанс да се доберете до нови източници на доходи или да повишите настоящите.

Мнозина инстинктивно или според текущи обстоятелства ще се възползват от приливната вълна на новолунието, ще проявят повишена инициативност и ще преумножат благосъстоянието си.

Част от случващото се ще бъде и под формата на развръзка, на всички усилия, които се полагали през изминалата около година, сега ще дава пълни резултати, ще оформи пик от възможности или част приоритети вече ще са изчерпани и скоро ще прелистите нова страница в развитието си. Към настоящия период е подходящо да действате подчертано в посока, която ще повиши стандарта ви на съществуване, според индивидуални заслуги – някои ще получат значим подарък от Съдбата или вече са го получили, а той все повече променя вектора на житейския път и това е доста видно…

Социалната ви активност расте, чрез разяснителни разговори и проведени преговори, новини или предложения – вие ще можете да си върнете нещо изгубено или се възвръща отново шанс, популярността и авторитета ви растат, думите ви имат подчертана чуваемост. По горе-описания начин сега можете да изчистите някои недоразумения, които са ескалирали между вас и партньори, лични или делови, други персони, които ви влияят силно, противопоставят се, това могат да бъдат и конкуренти…

През тази седмица можете да превъртите всички предизвикателства в полза чрез дар словото си, убедителност, а и повече добронамереност от страна на другите, конкретни личности, които се появяват и ви подкрепят.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:BiaSousa/Pexels Спортен панталон и бяла риза – екстравагантна и смела комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ