СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието на 26 ноември се случва във вашия зодиакален знак, така че е едно от най-важните за цялата година. Възползвайте се от силата му и бъдете максимално инициативни, посейте семена, които ще искате да прорастват и през идните месеци, все пак градите енергийна програма за цялата предстояща година.

Новолунието е съпътствано с пик от събития, развръзки, които ще продължат да ескалират до 03 декември и ще покажат до какво са довели минали действия, тенденции, които сте задали през отиващата си 2019г…

Има голяма вероятност случващото се да ви порадва, да си изградите стратегия, чрез която да продължите да надграждате успехите си.

Все пак не е изключено да възникват и не удовлетворяващи въпроси и за тях също ще трябва да вземете по-интензивни мерки, ако се налага – оставете зад гърба си онова, което повече ви тежи, него завлачвайте и за новата си лична година.

Ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм, да възникват допълнителни и непланирани ангажименти, понякога изненадващи преобразувания, извън контрола ви, в други случаи препятствия. Каквото и да е – това са сигнали, които вече трябва да сте идентифицирали, добрата новина е, че през тази седмица и предимно през втората част се намира изход, така че това напрежение постепенно спада и може да доведе до печалба – буквално и в по-общ смисъл.

През тази седмица действително имате шанс да спечелите нещо – допълнителни доходи, нови източници за печалба, тайна опека, която ви действа добре, може да си върнете нещо пропуснато, вие или близките ви, семейството ви…

Евентуални недоразумения в дома и семейството сега също могат да се хармонизират.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Здравей понеделник, да поиграем на стил?!?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ