СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 27.07.2020 – 02.08.2020

x


Навлизате в един от най-важните за вас периоди през годината, когато можете да постигнете върхови резултати, които трайно ще се закодират в кариерното ви развитие, обществено положение…

Този процес може да е свързан с необходимост от вид обновление, то ще касае предимно връзки, нови изисквания и т.н. Колкото по-голяма адаптивност проявявате, отговаряте на очакванията спрямо вас или сте по-отворени към нещо различно в подхода си, бъдещо развитие, толкова повече ще растат шансовете случващото се да е във ваша полза.

Помислете, изградете си стратегия.

Ако партньорските ви връзки, лични или делови, се нуждаят от вид трансформации, това също ще бъде по-видно от обикновено. Ще можете да  набележите всички силни и слаби звена, не пренебрегвайте случващото се, то е показателно за по-дълъг период от време, съответно на какво можете да разчитате, какво скрепва важни за вас контакти, какво ги руши… по-остри различия ще показват, че визията ви за просперитет не пасва с отсрещната страна и със съответните последици…

Професионалната ви реализация продължава да бъде водеща тема, върви към кулминация, която ще бъде в края на тази или през следващата седмица. През това време ежедневието ви е доста натоварено, вероятно изпълнено с ангажименти, нови изисквания, необходимост да се справяте с повишена конкуренция. Крайният резултат трябва да бъде да утвърдите авторитета си, а своеобразна победа ще „циментира“ позициите ви за дълго.

Ако противоречията са повече, отколкото позитивите, тогава може да скъсате служебни връзки и договори и това ще се отчита за добро.

Бъдете по-внимателни към здравето си, особено, ако пътувате.

Харчите повече за любими хора или развлечения.

Ако има тайни или ерозивни процеси в отношенията ви, то те също ще ескалират, за да направите нужните изводи, вземете мерки и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август за работещи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ