СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, през който може да ви се налага да направите някакъв избор, който ще повлияе на вашето финансово състояние, сигурност или бъдеще перспективи на развитие. Всичко това е като скачени съдове за подкрепата и одобрението, които можете или трябва да получите от страна на важни за вас хора, които влияят на благоденствието ви, това мога да бъдат и институции, с които взаимодействате.

Може да ви се налага да балансирате над обичайното между вашия интерес и този на отсрещната страна, вие ще прецените дали това си заслужава, дали искате.

Седмицата стартира с пълнолуние, което в по-ярки краски ще ви покаже кой или какво ви действа обогатяващо, на кого можете да разчитате, каква цена трябва да платите за това, буквално и в по-широк смисъл, от кого да се дистанцирате, за да се предпазите от загуби…

Може да използвате интуицията си, за да си изградите оптимално правилна стратегия.

Повечето от вас ще се борят за интересите си, за благополучието си, да материализират желанията си и действително ще успеят, но това ще изисква малко повече търпение дори време, а не е изключено и да се наложат инвестиции, за да постигнете желаното.

Повишени разходи са доста вероятни, те могат да ви действат стабилизиращо или като необходимо условие преди да продължите напред, но все пак е полезно да се пазите от влияния, които имат неблагоприятен ефект върху онова, което имате – общо.

Пазете се чисто материални въпроси да не застават между вас и вашите близки, при евентуални различия е хубаво да си създадете общи и обогатяващи цели, ако това е възможно и желаете…

Информационният поток е много усилен и през втората част от периода може да проведете разговори или да чуете новини, които ви помагат да сглобите една цялостна картина, да надникнете отвъд видимото, може и да узнаете тайни, нещо, което не сте забелязвали до този момент, но знанието винаги е полезно, помага ни да изберем най-правилната и добра за нас посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени