СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 28.10.2019 – 03.11.2019

x


Седмицата стартира с Новолуние, което е във вашия зодиакален знак и съответно е едно от най-важните за вас за цялата година. Новолунието винаги се свързва с ново начало, което в значима степен сега ще зависи от вас самите, от това какво вие искате, в какво ще вложите вашите усилия, така че резултатите до които се доберете, после да прорастват дълго, през следващите месеци, може би година и до следващия ви рожден ден.

Припомням, че сега сте в период, през който активно можете да влияете на бъдещи тенденции. Получавате силна подкрепа от Венера, тя действа като магнит, чрез който вие с по-голяма лекота привличате онова, което най-много искате, възползвайте се по оптимален начин, можете да разчитате на чара си, красивия си изказ и убедителност… думите ви имат подчертана чуваемост.

Начинът ви на мислене ще бъде концентриран върху практични цели или преки облаги, какво можете да спечелите, така че да подобрите начина си на живот и комфорт на съществуване, да заемете по-престижни позиции.

Можете да успеете да се доберете до онова, което сте си поставили за цел, но в този процес е твърде вероятно да преосмислите всичко ценно за вас и то да придобие нова стойност. Мнението ви ще бъде силно неустойчиво и не без причина, а следствие на някои изненадващи новини или събития свързани с важни за вас хора, близки до сърцето ви или такива, които влияят на благосъстоянието ви.

В оптимален вариант – ще имате втори шанс да получите нещо, което преди сте пропуснали  като промените подхода си, начин на мислене, изградите си нова стратегия. Може да стигате до дълбоки прозрения, понякога горчиви истини, да разберете тайни, да идентифицирате скрити процеси, които препятстват пътя ви към успеха на различни нива. Тази тенденция може да предизвика късане на връзки и договори, които ви носят повече щета, отколкото полза, но можете да компенсирате с друго и имащо място в бъдещето ви, както казах вече звездите ви подкрепят и по такъв начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ