СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 28.11.2016 – 04.12.2016

x

8-scorpio


Все по-силен акцент в живота ви става материалното благосъстояние, необходимостта да го стабилизирате или да повишите доходите си. До средата на декември сте в силен период, така че да се доберете до алтернативни приходи, да сбъднете свое желание относно финансови потоци, но като разчитате на хора извън близкото ви обкръжение – предимно или като пътувате…

Същевременно не са изключени повишени разходи относно близки до сърцето ви хора, това може съща да са инвестиции в по-светлото бъдеще, включително и частна инициатива, ако това представлява интерес за вас.

Информационният поток продължава да е доста усилен, „знанието е сила”, която винаги е полезна, може да ви покаже силни и слаби страни при осъществяването на всяка цел. В подобен процес обаче, твърде вероятни са и изненади, способни да преобърнат предварителните ви нагласи или очаквания. За това е препоръчително да сте по-внимателни, да планувате повече на „момента”, за да сте адекватни на текущите предизвикателства ,така че да не се разминете с шансове по пътя си…

Избягвайте безпринципни спорове и се пазете от „удари под кръста”, предимно на работното ви място.

В дома и семейството ви може да има енергична личност, която да ви помага, стимулира, но понякога и дразни. Но на този етап, въздействието й върху вас се отчита повече за благотворно.

В друг вариант – заемате се с ремонти или преустройства, премествания, уреждане на битови въпроси, за да подобрите фона си на съществуване.

В любовта – знакови новини, разяснителни разговори, понякога необходимост от вземане на важни решения и нека те да са целесъобразни, скрепващи, а не обратното, понякога и под влияние на повишена емоционалност.

В понеделник сте под „светлината на прожекторите”- дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано. Развръзки, равносметки…

Във вторник и сряда сме под влияние на Новолунието, то може да е своеобразно ново начало за материалния ви просперитет, възползвайте се от аспектацията на звездите от „приливната вълна” , която ще ви отведе далеч, особено, ако сте по-инициативни и имате визия крайния „пристан”.

В четвъртък, петък и събота сте социално активни, общуването може да ви превърти на ново ниво, насочвайте.

В неделя – мнозина предпочитат да си починат у дома или в компанията на най-близките си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ