СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Вие все още сте в период, през който можете да разчитате на доза късмет, защото все намирате някой, който да подкрепи вашите честолюбиви планове, да се превърне в повод да порадвате сърцето си и т.н. Общуването се превръща в проводник на множество възможности, сега вие може да узнаете тайни, да се възползвате от тях, може да чуете думи, които да оставят дълбок отпечатък в душата и сърцето ви.

Ще бъдете големи стратези, поне повечето от вас, когато водят разяснителни разговори и преговори, така че все ще намирате начин да постигнете своето, да наложите мнението си,  дори да се справите с повишена конкуренция, не е изключено да попаднете и в подобни ситуации, но да се справите с тях или да ги превъртите във ваша полза. Социалната активност е много полезна към настоящия момент, тя ще ви помогне да създадете или да укрепите връзки, които ще допринасят за вид удовлетвореност, чувство на щастие и т.н.

Периодът е отличен за сърдечните ви връзки, хора близки до сърцето ви – пораснали деца или партньори, ще са повод за радост, поне в повечето случаи.

Ако между вас и в миналото имате различия, сега е подходящо да ги изчистите.

Това, което може да развали настроението ви са повишени разходи, които пак така могат да бъдат за любими хора, те може и да са неизбежни инвестиции в бизнес, дори във вас самите.

Добре се справяте с дела, които ви доставят удоволствие, дават ви по-голяма свобода на действие, ако имате собствен бизнес и т.н.

Ако работата ви е рутина, тогава вероятно ще намирате начин да се измъквате от нея.

Навлизате в период, през който може да извършите положителни промени във вашия дом и семейство, засега усещате първи сигнали и те ще се усилват занапред.

Меркурий се обръща в ретрограден и до 3-ти юни ще ви помогне да си върнете нещо от миналото, което сте договорили, което е възникнало като идея, но нещо се е объркало и сега получавате втори шанс.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ