СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.10.2021 – 24.10.2021

x


През тази седмица предстои знаково астрологично събитие – на 23-ти октомври Слънцето  ще навлезе във вашия зодиакален знак и ще ви надари със своята слънчева енергия, така че и вие да влияете много по-силно на хода на събитията. Дотогава всичко и в значима степен се движи по инерция… Случващото се може да ви даде шанс да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си, ще можете да изчистите евентуални недоразумения у дома, ако има такива.

Нараства вероятността да получите своеобразна награда за полагани от вас усилия до този момент.

Ако се нуждаете от вид опека, която ще допринесе за благоденствието ви, тогава мнозина ще я открият. Пред вас могат да се оформят и варианти на развитие, които да имат позитивно отражение върху материалното ви състояние или онова, което имате – общо.  Същевременно разходите също и перманентно ще растат, особено през втората част на периода и тази тенденция може да се усили.

В началото винаги по-лесно се влияе, анализирайте случващото се и си изградете стратегия, преосмислете въпроси, които се отнасят до приходи и разходи, проследете причинно-следствени връзки и съответно какво сега и в бъдеще може да ви дестабилизира финансово, за да вземете мерки своевременно, защото в началото винаги по-лесно се влияе. Информационният поток е много усилен и през тази седмица може да узнаете тайни, ако има скрити и деструктивни процеси, които действат зад гърба ви – сега ще ги идентифицирате, за да вземете мерки.

Част от новините са способни буквално да преобразят бъдещите ви планове, други ще ви подтикнат да се борите за интересите си, трети ще се превърнат в повод рязко да приключите връзки или договори, които нямат място в бъдещето ви развитие.

Но знанието винаги е сила, което ви дава възможност да вземете най-правилни решения…

Случващото се около Пълнолунието, което е на 20-ти октомври, е много показателно какво да оставите в бъдещето си развитие и с какво да се разделите, подобно на товар…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени