СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 01.05.2023 – 07.05.2023

x


През първата част от седмицата може да сте натоварени над обичайното или пък може да ви се налага да защитавате интересите си, така че да водите разяснителни разговори, за да се справите с нелоялна конкуренция, за да излезете победители, ако ескалират недоразумения на работното ви място.

Комуникацията може да е затруднена по някакъв начин или от вас ще се изисква да не се предоверявате, да се пазите от евентуални манипулации…

Ако има такива, в повечето случаи ще можете да ги идентифицирате. Подходящо време да се освободите от всичко, което е неистинско, нелоялно, независимо дали става въпрос за връзки или пък договори. Някои от вас ще трябва да са по-организирани, съзнателно и целенасочено, да не се разпиляват в различни посоки или пък да се освободят от вредни навици, които имат неблагоприятно въздействие върху реализацията или дори върху здравето им.

През втората част от седмицата фокусът е финансовото ви състояние, което е като скачени съдове за хора и институции, които ви въздействат.

Може да ви се налага да платите някаква цена, за да придобиете желаното, за да въздействате позитивно на финансите си или на благоденствието си. Ако сте в дълг, тогава това пълнолуние ще ви подтикне да се разплатите със съответните дългове, морални или материални, ако имате такива.

В любовта – можете да насочвате отношенията си в позитивна посока чрез комуникация и разяснителни разговори.

Повечето от вас ще могат да разчитат на семейството си, на близките си. Не е подходящо време обаче, да се започват нови отношения, ако това се случи, тогава те едва ли ще бъдат перспективни.

Може да проведете разговори с вашия партньор, в които разяснявате истини или научавате тайни и нека това да се превърне в повод да оздравите още повече чувствата и привързаността между вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени