СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.11.2023 – 12.11.2023

x


През първата част от седмицата вие ще се представите в отлична светлина, така че ще успеете да извлечете ползи в обективно предизвикателна среда.

Вие ще можете да получите подкрепа и одобрение, които ще ви подействат обогатяващо или ще ви помогна да се изкачите по йерархичната стълбичка, ще имате шанс да превъртите всякакви предизвикателства във ваша полза, когато говорим за професионална реализация.

Ключът към вашите успехи и продължава да бъде- обединяване на усилия с хора, с които имате общи и обогатяващи интереси, получаване на помощ, одобрение и т.н.

Ако в някои случаи резултатът не е такъв,  това ще е ясен признак, че вие ще трябва да промените генерално вашата стратегия или въобще да си потърсите и намерите ново поле за изява,  където ще ви ценят достатъчно.

Почти през цялата седмица ще бъдете въвлечени в някои кризисни,  превратни ситуации,  в които ще се изисква от вас да действате креативно,  гъвкаво,  за да избегнете конфликти, противопоставяне на интереси, неприятни изненади,  които могат да ви нанесат финансови или морални щети.

Повишени разходи са твърде вероятни,  но те могат да бъдат неизбежни инвестиции.

Все пак е препоръчително да бъдете много внимателни,  да не поемате излишни рискове,  налага се да бъдете изрядни при попълване на финансови документи,  а също така- да бъдете предпазливи на кого се доверявате,  защото определени личности могат да де стабилизират материалното ви състояние.

В някои случаи това може да е признак,  че се налагат промени във важни за вас отношения,  които касаят благоденствието ви- общо, не губете крайната си цел от поглед, така ще я постигнете тази цел,  няма да се разминете с нея…

През втората част от периода все повече нараства вероятността да хармонизирате ваше партньорски връзки, лични или делови, вашата популярност може да нарасне,  но и желанието ви да надскочите успехите си, да разчупите статуквото,  да откриете пред вас и нови хоризонти.

През втората част от седмицата в по-ярки краски ще видите- какво пречи на успехите ви,  на чувството ви за щастие, какво може или трябва да остане зад гърба ви,  защото е изживяло своето време…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени