СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 24.07.2023 – 30.07.2023

x


През настоящата седмица вие сте по-склонни от обикновено да се връщате назад към миналото и да преоценявате важни за вас въпроси, които засягат вашата сигурност, среда на съществуване, разбирателство у дома, а понякога и битови, имуществени казуси или такива, които се отнасят до местоживеене.

В тази връзка може да проведете разяснителни разговори, това може да е доста полезно и да се отчете като втори шанс или да действате различно, за да се получат по-добри резултати от преди, ако се нуждаете от това…

Може да разрешите въпрос, който е останал без отговор, но вероятно от вас ще се изисква да промените нещо в стратегията или подхода си.

На този фон вие може да имате нужда от повече почивка, да намалите темпото, да обърнете внимание на себе си или на любими хора.

Ще намирате все повече време за развлечения и навлизате в хубав период, през който може да оздравите сърдечни връзки с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Звездите ви дават шанс да зададете едно голямо ново начало в този сектор, който ще има широко отражение и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени