Institut Esthederm задава нова формула за красота

x


Родена от нуждата на професионалната естетика, вдъхновена от изкуството да живеем на слънце, козметиката на Esthederm е различна от останалите марки на пазара. Тя влиза „под кожата” на дамите по естествен път, те я препоръчват помежду си от уста на уста и така се ражда една легенда в козметиката. Веднъж влезли в кръга на Esthederm, водени от нуждата да се грижат за себе си и да се чувстват добре в кожата си, почитателките на марката остават завинаги с Esthederm. И така вече 39 години.Какво прави Esthederm толкова уникална? На първо място, наличието на клетъчна вода във всички формули на продуктите на Esthederm. Вдъхновена от физиологичната вода, клетъчната вода биологично наподобява четвъртото състояние на водата. Тя оптимизира клетъчните процеси в кожата, запазва младостта на клетката, повишава клетъчния метаболизъм и ефективността на всички нанесени върху кожата продукти.

Втората уникална характеристика на Esthederm е свързана с философията на марката. Тя предлага позитивен подход към стареенето, посветен на т. нар. „age management”, а не нейното отрицание. Затова всички формули са създадени, за да запазят младостта на кожата, помагайки й да устои на теста на времето като запази естествените си сили и красота.Третият плюс на Esthederm е подходът към слънцето, наречен „грижа под слънцето”. Идеята е не да действаме против него, а с него като използваме само позитивните ефекти на слънчевата светлина върху кожата. Това е напълно възможно, защото човешкият организъм е съвършено творение и притежава естествени защитни механизми срещу влиянията на околния свят, включително слънцето. Продуктите на Esthederm стимулират естествените защитни механизми на клетките, благодарение на което най-чувствителните и светли типове кожа се наслаждават на слънчевите лъчи и придобиват естествен красив тен без стареене на кожата.

Четвъртата характеристика на Esthederm е професионалният подход. Вече 39 години марката е в най-добрите професионални салони за красота във Франция и е предпочитана от професионалистите, защото гарантира изключителни резултати и оптимална толерантност към различните типове кожа.Погрижете се за красотата си с помощта на козметиката на Esthederm, която може да покрие голям диапазон от нуждите на кожата ви. Продуктите на марката ще откриете в селективни аптеки и дерматологични центрове в страната. Следете актуалните новини около нея в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/EsthedermBulgaria

https://www.instagram.com/esthederm_bulgaria/

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Institut Esthederm Paris   

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

PRADA – Printed mohair-blend coat

Препоръки от седмицата

JOHANNA ORTIZ – Caravan off-the-shoulder cotton and silk-blend poplin top

Препоръки от седмицата

ELIE SAAB – Lace-paneled crepe dress

Препоръки от седмицата

JIMMY CHOO – Romy glittered leather pumps

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато търсите провокация, добре е да рискувате докрай!

Ако сте пропуснали
Най-четени