Пътуване към есента с Chanel

x


Лучия Пика, креативният директор грим и цветове за Chanel, ни представя “Дневник на едно пътуване есен-зима 2017”. За да намери вдъхновение за есенно-зимната колекция на бранда, тя се впуска в пътешествие из пътищата на Калифорния – да усети светлината и цветовете на света навън. От мъглата рано сутрин, през огрения от слънцето хоризонт, до блясъка на града: “Исках да създам свое собствено настроение, да почерпя вдъхновение от това, което се случва на момента”, споделя Лучия. Тя улавя миговете във фотографии, за да намери нюанси и текстури, които да оформят колекцията.

Голямата звезда този сезон е ексклузивният продукт Palette Essentielle, вдъхновен от идеята за грим без усилие и предназначен за модерната жена. Наличен в две комбинации от тонове – Beige Clair и Beige Medium. Палитрата обединява коректор, хайлайтер и кремообразен руж.Chanel представя красотата на есенно-зимния сезон като нов начин на разбиране на естетиката: “ Винаги се старая да открия противоположностите – мисля, че това е много в стила на Chanel”, споделя Лучия Пика. И избира за очите тъмни и насинени цветове, енигматични като калифорнийския океан, а за устните най-светлите и искрящи цветове, които предлагат енергия.

Signature de Chanel е идеалната очна линия под формата на писалка, нова флуидна формула, наситена и гладка, която се плъзга по клепача без усилие, за да начертае сатененочерна линия, която е водоустойчива и не се размазва.

Stylo Sourcils Waterproof е новият молив за вежди в естествени цветове.

Колекцията пристига през септември. Очакваме я с нетърпение!Източник: Chanel

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени