Едно от летните удоволствия

x


Ако трябва да опишем лятото с три модни изкушения, те ще бъдат: коса вързана на опашка, бански на цветя и сандали за удобна разходка. И колкото и да се опитваме да избягаме от техните равни подметки, твърде добре осъзнаваме, че с тях ще можем да тичаме към морските приключения с по-големи крачки без да „внимаваме в картинката” или без да сме забили поглед в краката си и неравностите по пътя. 
 


 

 

 


 

И за да е лятото по-удобно ето нашите седмични вдъхновения за по-бързи крачета. Те са шарени и почти винаги са украсени с декоративни елементи. Модните цветове тази година са чисто и просто – всички цветове. 
 


 


 


Равните сандали нито едно лято не са отсъствали от рафтовете на магазините, защото интереса към тях не е продиктуван от модния подиум,толкова колкото от усещането за удобство. 
 



 


Трябва да си признаем, че единствено Виктория Бекъм не би изглеждала добре в един такъв чифт, сигурно защото тя има свръх човешки възможности за движение и ако я видим обута така, бихме се усъмнили в тях. 
 



 


 

За нас, момичетата от града, обаче тези равни удоволствия символизират любовта към ежедневието извън офиса и свободата на движението по морските алеи. Така че, май няма нищо по-прекрасно от едно тънко удоволствие за уморените ни ходила през остатъка от лятото.

текст: Стефи Стоева

снимки: pinterest.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени