Артистична менажерия от цветя и животни в Gucci Pre-Fall 2017

x


Всяка колекция на Алесандро Микеле за Gucci е увлекателно разказана история. История без начало и край, която прави множество асоциации с митологични същества или вълшебни градини. Вълнуваща компилация от контрасти и ерудирани препратки, артистична менажерия от зайци, тигри, котки, дракони и змии. Gucci Pre-Fall 2017 носи със себе си удивителен, изкушаващ фантастичен свят, от чиято магия не е лесно да се спасите. Затова не е случайно, че каталогът на колекцията е заснет на две исторически локации в Рим, заредени с много мистика: старинната библиотека Cascianelli и античната аптека на Санта Мария де ла Скала. И двете места са перфектни за естетиката на дизайнера и неговия неконвенционален диалог между минало, настояще и бъдеще.
Ключовата дума в най-новата колекция на Микеле е „спортни дрехи”, на които обаче е придадено ново значение. Панталоните тип клин са интерпретирани в оригинални варианти и се носят почти под всичко – от плисирани поли от деним до копринени рокли тип риза с принтове. Спортният анцуг с емблематични флорални принове пък изглежда доста впечатляващо с воланите по раменете.

Колекцията е своеобразно завръщане към 80-те години на миналия век с кройките и десените си. Всички дрехи са богато украсени и в ярки, живи и весели цветове, които лесно могат да спрат движението в големия град.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Хубава сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени