Перлите от червения килим във Венеция

x


Започна издание номер 74 на престижния кино фестивал във Венеция. 21 филма формират фестивалната програма и се борят за отличието “Златен лъв”. Откриващото събитие приюти на червения килим стотици звезди от цял свят, а блясъкът, който се разнасяше под прожекторите трудно може да се побере в думи.

Актриси, модели, блогърки и популярни лица влязоха елегантно в надпревара за приза най-стилна дама във Венеция. Визиите им изпъкнаха с финес и съвършена хармония между дреха, аксесоари и бюти превъплъщение. Истински грации от плът и кръв.

Амал Клуни блестеше в творение на Versace. Любимката на милиони последователи в Instagram – Киара Ферани, разходи изящна рокля на Philosophy di Lorenzo Serafini. Любопитно е, че повечето дами от нашата стилна селекция заложиха на дизайни на Alberta Ferretti. Една от най-екстравагантните рокли, която попадна на вниманието ни, със сигурност е котюр произведението на  Айрис ван Харпен върху фините извивки на Су Джу Парк.

Потопете се в бляскавата атмосфера от червения килим и останете с най-добрите визии от тазгодишното издание на кино фестивала във Венеция. 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени