Перлите от червения килим във Венеция

x


Започна издание номер 74 на престижния кино фестивал във Венеция. 21 филма формират фестивалната програма и се борят за отличието “Златен лъв”. Откриващото събитие приюти на червения килим стотици звезди от цял свят, а блясъкът, който се разнасяше под прожекторите трудно може да се побере в думи.

Актриси, модели, блогърки и популярни лица влязоха елегантно в надпревара за приза най-стилна дама във Венеция. Визиите им изпъкнаха с финес и съвършена хармония между дреха, аксесоари и бюти превъплъщение. Истински грации от плът и кръв.

Амал Клуни блестеше в творение на Versace. Любимката на милиони последователи в Instagram – Киара Ферани, разходи изящна рокля на Philosophy di Lorenzo Serafini. Любопитно е, че повечето дами от нашата стилна селекция заложиха на дизайни на Alberta Ferretti. Една от най-екстравагантните рокли, която попадна на вниманието ни, със сигурност е котюр произведението на  Айрис ван Харпен върху фините извивки на Су Джу Парк.

Потопете се в бляскавата атмосфера от червения килим и останете с най-добрите визии от тазгодишното издание на кино фестивала във Венеция. 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени