Първи визии от колекцията H&M Studio AW17 и ексклузивната колаборация с COLETTE

x


Вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк, новата колекция H&M Studio за сезон есен-зима 2017 комбинира дръзкия уличен стил и непреходната елегантност. Основна отправна точка за дамската колекция, създадена в креативно сътрудничество с френския стилист, базиран в Ню Йорк, Ludivine Poiblanc, са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието.Мъжката част от колекцията се фокусира върху стилистични препратки към алпинизма, носещи функционални детайли на иначе класически стилизирания мъжки гардероб.

H&M Studio AW17 за жени и мъже ще откриете в селектирани магазини и онлайн от 14 септември, а в България колекцията ще бъде в продажба в магазин H&M Витоша 6, както и онлайн на hm.com.Селекцията H&M Studio x colette

H&M си сътрудничи с емблематичния парижки концептуален магазин colette за ексклузивно издание на H&M Studio AW17. Деветте артикула, които ще бъдат продавани ексклузивно в colette, заедно със селекция от същинската H&M Studio колекция, са продължение на основната линия на дизайна за AW17, но доразвиват идеята, включвайки специална цветова палитра на базата на типичното за colette синьо, в това число и два напълно уникални за селекцията дизайна.„Наистина мислихме за гардероба на модерната жена и от какво се нуждае тя в него – безупречни връхни дрехи, леки рокли, подчертаващи формите плетива и акцентиращи аксесоари. За колекцията H&M Studio x colette ние не само комбинирахме контрастиращи материи, но и засилихме цветовия контраст с типичното за colette синьо, което създаде по-графична структура и донесе ново, безстрашно усещане „, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.„Съществува истинско изкуство, но все пак и градско настроение в моделите на H&M Studio x colette. Тове не само пасва добре за магазина, но и на жени с подобно мислене по целия свят. Те искат тази комбинация от поразителни, но все пак лесни за носене дрехи“, казва Сара Анделман, основател и творчески директор на colette.

H&M Studio x сolette ще бъде налична ексклузивно от 21 август в парижкия концептуален бутик colette, както и в онлайн магазина им, в продължение на две седмици, заедно с избрани артикули от основната колекция H&M Studio AW17 преди официалния й дебют в магазините на H&M на 14 септември.

Текст и снимки: H&M Bulgaria

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени