Първи визии от колекцията H&M Studio AW17 и ексклузивната колаборация с COLETTE

x


Вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк, новата колекция H&M Studio за сезон есен-зима 2017 комбинира дръзкия уличен стил и непреходната елегантност. Основна отправна точка за дамската колекция, създадена в креативно сътрудничество с френския стилист, базиран в Ню Йорк, Ludivine Poiblanc, са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието.Мъжката част от колекцията се фокусира върху стилистични препратки към алпинизма, носещи функционални детайли на иначе класически стилизирания мъжки гардероб.

H&M Studio AW17 за жени и мъже ще откриете в селектирани магазини и онлайн от 14 септември, а в България колекцията ще бъде в продажба в магазин H&M Витоша 6, както и онлайн на hm.com.Селекцията H&M Studio x colette

H&M си сътрудничи с емблематичния парижки концептуален магазин colette за ексклузивно издание на H&M Studio AW17. Деветте артикула, които ще бъдат продавани ексклузивно в colette, заедно със селекция от същинската H&M Studio колекция, са продължение на основната линия на дизайна за AW17, но доразвиват идеята, включвайки специална цветова палитра на базата на типичното за colette синьо, в това число и два напълно уникални за селекцията дизайна.„Наистина мислихме за гардероба на модерната жена и от какво се нуждае тя в него – безупречни връхни дрехи, леки рокли, подчертаващи формите плетива и акцентиращи аксесоари. За колекцията H&M Studio x colette ние не само комбинирахме контрастиращи материи, но и засилихме цветовия контраст с типичното за colette синьо, което създаде по-графична структура и донесе ново, безстрашно усещане „, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.„Съществува истинско изкуство, но все пак и градско настроение в моделите на H&M Studio x colette. Тове не само пасва добре за магазина, но и на жени с подобно мислене по целия свят. Те искат тази комбинация от поразителни, но все пак лесни за носене дрехи“, казва Сара Анделман, основател и творчески директор на colette.

H&M Studio x сolette ще бъде налична ексклузивно от 21 август в парижкия концептуален бутик colette, както и в онлайн магазина им, в продължение на две седмици, заедно с избрани артикули от основната колекция H&M Studio AW17 преди официалния й дебют в магазините на H&M на 14 септември.

Текст и снимки: H&M Bulgaria

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени