Лежерно съвършенство от Max Mara

x


Пролетта на Max Mara е чаша мляко с мед и канела, безбрежно спокойствие, пустинни приказки и малко шведска философия “Лагом”. Ей така, просто за естетика.

Прииска ни се вече април да се покаже на хоризонта и да приближи морските ни авантюри поне с един лист от календара. За да можем да се порадваме на този небрежен лукс, опакован в коприна, чист памук и нежен лен. Обичаме колекции, които не ни напрягат с излишна математика как да ги добавим в гардероба си и с какво можем да ги носим. Max Mara знае как да създава кротки шедьоври, които с лекота заживяват с нашето лято, като му придават фина елегантност и красива осанка. А това, признаваме си, е талант, който щедро ценим! 

Край хипнотизиращото синьо, до морските вълни или край басейна, не губим и частичка от съвършените силуети на италианската модна къща. Преплитаме инициалите им и се придържаме към бялото, черното и деликатно проблясващото бронзово. В тихите следобеди на покой или разходка се потапяме отново в минималистичните модели на марката. Свободните кройки ни носят повече от комфорт. Носят ни ласката на разкошни материи и палитра, която гали окото.

Няма детайл, който да не е обмислен с инженерна точност. От вертикалното райе до божествените пустинни нюанси, всичко ни носи усещане за хармония и уют, където и да сме. Всъщност това е една от дефинициите ни за истински лукс – мини Leisure колекциите на Max Mara могат да се носят навсякъде по света, където слънцето вече е обявило триумфа на лятото. И навсякъде ще блестим в тях, както подобава. И както ни отива!
















Текст: Александра Тошева

Снимки: Max Mara

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново
Препоръки от седмицата

Сако с джобове с капаче от Motivi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Къса жилетка с контрасти от Trendyol

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако ще е тренч, нека да е кожен.

Ако сте пропуснали
Най-четени