Хармонията на елегантността: Стилът на зодия Везни

x

Стилът на зодия Везни е не просто изтънчен – той е въплъщение на хармонията между елегантност и непретенциозност, между красота и комфорт.

Управлявани от Венера, планетата на любовта, изкуството и естетиката, Везните имат вродено усещане за пропорции и симетрия, което ги води към перфектния баланс във всичко, включително в модата. Те не се поддават на случайни импулси, а внимателно подбират дрехите си, като съчетават класицизма с модерен акцент, като винаги търсят златната среда.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé Harrouche (@louloudesaison)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Ekrem (@melisekrem)


В гардероба на Везните често доминират меки, приглушени нюанси – кремаво, пясъчно, нежно розово, светлосиньо, ментово зелено. Тези пастелни тонове подчертават тяхната спокойна и дипломатична природа, но това не означава, че те не експериментират. Напротив, Везните умеят да включват контрастиращи аксесоари или дръзки елементи, които обаче винаги се вписват естествено в общата визия – нито твърде много, нито твърде малко.



 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)


Когато става дума за избор на материи, Везните имат особен афинитет към луксозни и естествени тъкани – коприна, кашмир, вълна, лен – които не само изглеждат добре, но и придават усещане за комфорт и лекота. Те се стремят към устойчивост в модата и предпочитат качествени дрехи, които издържат теста на времето, вместо да се впускат в масовото бързо потребление.

Особено внимание Везните отделят на детайлите – добре обмислените аксесоари са неотменна част от тяхната визия. Изчистени, но ефектни бижута, елегантни чанти и обувки, както и минималистичен, но изразителен грим допълват тяхната балансирана естетика. Те винаги излъчват изтънченост, без да изглеждат натрапчиво.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rivière-Sieber (@ariviere)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)


Най-характерното за стила на Везните е, че той е огледало на вътрешния им стремеж към хармония и красота във всички аспекти на живота. Независимо дали избират тоалет за романтична вечеря, делова среща или небрежна разходка, техният външен вид е олицетворение на спокойна увереност и неподправена изисканост.


Текст: Тереза Восканян

Снимки: Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени