Коя зодия е сродната ви пътешественическа душа?

x

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jade – Wedding photographer (@jademaguirephotography) на


Нека бъдем откровени: да пътувате с гаджето, най-добрия си приятел или семейството понякога може да се окаже нож с две остриета. Най-вече ако вие сте от породата на нощните птици, а той\тя обича да си ляга и да става рано; ако обичате да планирате, а той\тя – не. В такива случаи съвместното ви приключение може да стане драматично.

Ето защо е добре да внимавате с кого и накъде пътувате. Понякога най-неочакваният човек може да се окаже сродната ви душа в приключенията. Ето какво имат да кажат зодиакалните знаци за тази съвместимост…


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮 Tarot Life 🔮 (@tarotlifereport) на


Лъв и Везни

Лъвовете са огнени хора. Те обичат всичко екзотично и ако и вие си падате поне малко по лукса, те ще изпаднат във възторг. Дори ако сега не могат да си позволят пътуването на мечтите си, биха спестявали месеци и години наред, за да съберат достатъчно средства, с които да се насладят максимално на пътешествието си!

Лидерските качества на Лъвовете привличат Везните, които не понасят хаотичните, шумни или естетически непривлекателни места, но обичат баланса и добрите маниери. Затова също като Лъвовете залагат за ваканцията си на места, които предлагат естетика и хармония. Париж е едно от най-любимите места на тези две зодии.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮 Tarot Life 🔮 (@tarotlifereport) на


Телец и Дева

Телецът е знак, който се наслаждава на комфорта и добрата обстановка, затова дълго планира почивката си. Като деца на Венера, представителите на този знак изискват само най-доброто и красивото. Перфектните им спътници са хора, които са перфекционисти, спретнати и любители на комфорта – тоест Девите. Те са изключително практични и аналитични, затова избират места, които им гарантират достъп до всичко, което искат; места, където могат да научат нещо и разбира се да пийнат и хапнат добре.

Девата е земен знак и въпреки че обича да пътува, има силно развито чувство за организиране, а рутината е най-добрият им приятел. Телците също са земни хора и напълно им пасват като компания. Всички места в Европа са идеални за тях, а най-добре биха се чувствали в Берлин.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌜a s t r o l o g y p o s t s🌛 (@insta.astrology) на


Овен и Близнаци

Овните по правило са енергични хора, които обичат природата и всичко, което се намира на открито. Можете да разчитате на тях за всякакви пътувания, стига да са вълнуващи и да предлагат нещо ново всеки ден. Знаете ли кой друг си пада по вълнуващите и екстремни приключения като тях? Близнаците. Свободолюбиви и страстни пътешественици Близнаците обичат да бъдат в движение и да се наслаждават на свободата си. Овните си падат малко шефове и ще искат да ги контролират, но Близнаците са гъвкави същества и нямат проблем с това да позволяват на другите да си мислят, че ги контролират!

Идеални за вас са слънчевите градове с плажове и вълнуващ нощен живот. Какво ще кажете за Рио де Жанейро?


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮 Tarot Life 🔮 (@tarotlifereport) на


Рак и Риби

Ракът е знак, управляван от Луната, и представителите му са най-чувствителните от зодиака. Те по-лесно ще понесат пътуването, ако то е със специални за тях хора. Обичат предварително да планират тези пътувания до най-малката подробност. Мястото трябва да е романтично, исторически обвързано, с вълнуващ нощен живот и за предпочитане около воден басейн. Плаж, езеро или воден парк. Рибите са срамежливи, романтични и състрадателни. Те също обичат да посещават исторически места, особено ако са сред природата и до морето. Също като Раците са привлечени от музика и танци.

Негрил, Ямайка е перфектната дестинация за тази двойка, защото е пълен с история, интересни хора и удивителни плажове.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌜a s t r o l o g y p o s t s🌛 (@insta.astrology) на


Скорпион и Козирог

Скорпионите са известни като мъдрите души на зодиака и обичат да пътуват. Винаги избират непопулярна дестинация, където могат да срещнат интересни хора и да водят задълбочени разговори. Те са резервирани, но обичат да са център на вниманието. Да прекарват почивката си на места, които също като тях са мистериозни – исторически места и класическа архитектура. Козирозите не си падат много по пътуванията, но когато се съгласят, избират спокойни и нетипични дестинации, които не са прекалено далече от дома им и са с красива архитектура. И двата зодиакални знака свързват пътуването най-вече с почивка и събиране на знания. Затова Монтевидео е едно от най-перфектните за тях места.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌜a s t r o l o g y p o s t s🌛 (@insta.astrology) на


Стрелец и Водолей

Най-силната характеристика на Стрелците е, че те обичат да пътуват навсякъде и по всяко време. Да изследват и постоянно да мислят и говорят за следващото си приключение. Стрелците са най-социалният знак от зодиака и за тях пътешестването е свързано със завързването на много нови приятелства.

Елементът на Водолея е въздухът, което означава, че представителите му обичат да бъдат в движение и не могат да стоят кротки. Хората, родени под този знак, обичат неочакваното, затова могат спонтанно да грабнат раница и да потеглят нанякъде. Тази спонтанност изключително много се харесва на Стрелците. И двата зодиакални знака обичат приключенията и социализирането, освен това са изключително независими личности и никога няма да си досадят. Няма по-добра дестинация за тях от красивата Будапеща.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ