Коя зодия е сродната ви пътешественическа душа?

x

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jade – Wedding photographer (@jademaguirephotography) на


Нека бъдем откровени: да пътувате с гаджето, най-добрия си приятел или семейството понякога може да се окаже нож с две остриета. Най-вече ако вие сте от породата на нощните птици, а той\тя обича да си ляга и да става рано; ако обичате да планирате, а той\тя – не. В такива случаи съвместното ви приключение може да стане драматично.

Ето защо е добре да внимавате с кого и накъде пътувате. Понякога най-неочакваният човек може да се окаже сродната ви душа в приключенията. Ето какво имат да кажат зодиакалните знаци за тази съвместимост…


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮 Tarot Life 🔮 (@tarotlifereport) на


Лъв и Везни

Лъвовете са огнени хора. Те обичат всичко екзотично и ако и вие си падате поне малко по лукса, те ще изпаднат във възторг. Дори ако сега не могат да си позволят пътуването на мечтите си, биха спестявали месеци и години наред, за да съберат достатъчно средства, с които да се насладят максимално на пътешествието си!

Лидерските качества на Лъвовете привличат Везните, които не понасят хаотичните, шумни или естетически непривлекателни места, но обичат баланса и добрите маниери. Затова също като Лъвовете залагат за ваканцията си на места, които предлагат естетика и хармония. Париж е едно от най-любимите места на тези две зодии.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮 Tarot Life 🔮 (@tarotlifereport) на


Телец и Дева

Телецът е знак, който се наслаждава на комфорта и добрата обстановка, затова дълго планира почивката си. Като деца на Венера, представителите на този знак изискват само най-доброто и красивото. Перфектните им спътници са хора, които са перфекционисти, спретнати и любители на комфорта – тоест Девите. Те са изключително практични и аналитични, затова избират места, които им гарантират достъп до всичко, което искат; места, където могат да научат нещо и разбира се да пийнат и хапнат добре.

Девата е земен знак и въпреки че обича да пътува, има силно развито чувство за организиране, а рутината е най-добрият им приятел. Телците също са земни хора и напълно им пасват като компания. Всички места в Европа са идеални за тях, а най-добре биха се чувствали в Берлин.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌜a s t r o l o g y p o s t s🌛 (@insta.astrology) на


Овен и Близнаци

Овните по правило са енергични хора, които обичат природата и всичко, което се намира на открито. Можете да разчитате на тях за всякакви пътувания, стига да са вълнуващи и да предлагат нещо ново всеки ден. Знаете ли кой друг си пада по вълнуващите и екстремни приключения като тях? Близнаците. Свободолюбиви и страстни пътешественици Близнаците обичат да бъдат в движение и да се наслаждават на свободата си. Овните си падат малко шефове и ще искат да ги контролират, но Близнаците са гъвкави същества и нямат проблем с това да позволяват на другите да си мислят, че ги контролират!

Идеални за вас са слънчевите градове с плажове и вълнуващ нощен живот. Какво ще кажете за Рио де Жанейро?


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮 Tarot Life 🔮 (@tarotlifereport) на


Рак и Риби

Ракът е знак, управляван от Луната, и представителите му са най-чувствителните от зодиака. Те по-лесно ще понесат пътуването, ако то е със специални за тях хора. Обичат предварително да планират тези пътувания до най-малката подробност. Мястото трябва да е романтично, исторически обвързано, с вълнуващ нощен живот и за предпочитане около воден басейн. Плаж, езеро или воден парк. Рибите са срамежливи, романтични и състрадателни. Те също обичат да посещават исторически места, особено ако са сред природата и до морето. Също като Раците са привлечени от музика и танци.

Негрил, Ямайка е перфектната дестинация за тази двойка, защото е пълен с история, интересни хора и удивителни плажове.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌜a s t r o l o g y p o s t s🌛 (@insta.astrology) на


Скорпион и Козирог

Скорпионите са известни като мъдрите души на зодиака и обичат да пътуват. Винаги избират непопулярна дестинация, където могат да срещнат интересни хора и да водят задълбочени разговори. Те са резервирани, но обичат да са център на вниманието. Да прекарват почивката си на места, които също като тях са мистериозни – исторически места и класическа архитектура. Козирозите не си падат много по пътуванията, но когато се съгласят, избират спокойни и нетипични дестинации, които не са прекалено далече от дома им и са с красива архитектура. И двата зодиакални знака свързват пътуването най-вече с почивка и събиране на знания. Затова Монтевидео е едно от най-перфектните за тях места.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🌜a s t r o l o g y p o s t s🌛 (@insta.astrology) на


Стрелец и Водолей

Най-силната характеристика на Стрелците е, че те обичат да пътуват навсякъде и по всяко време. Да изследват и постоянно да мислят и говорят за следващото си приключение. Стрелците са най-социалният знак от зодиака и за тях пътешестването е свързано със завързването на много нови приятелства.

Елементът на Водолея е въздухът, което означава, че представителите му обичат да бъдат в движение и не могат да стоят кротки. Хората, родени под този знак, обичат неочакваното, затова могат спонтанно да грабнат раница и да потеглят нанякъде. Тази спонтанност изключително много се харесва на Стрелците. И двата зодиакални знака обичат приключенията и социализирането, освен това са изключително независими личности и никога няма да си досадят. Няма по-добра дестинация за тях от красивата Будапеща.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени