Добре дошли у дома – в къщата на BIODERMA

x

IMG_4940

 


Красотата, науката и грижата за кожата откриват своя дом в София в рамките на уникален за България проект. От днес до 20 юни, от 10.30 до 19.30 ч., в Къщата на BIODERMA на площад „Батенберг“ екипът на водещата козметична компания ще провокира интереса на публиката към грижата за кожата с акцент върху връзката между красотата и здравето.

Успехът на BIODERMA се крие в отдадеността на създателя на марката Жан Ноел Торел, биолог по образование и иноватор по призвание. Той все още е собственик на компанията, създадена преди повече от 30 години, защото за него тя не e просто бизнес, а философия, изискваща да й се посветиш изцяло.

Според г-н Торел биологията е призвана да работи в полза на дерматологията и зад всеки продукт, излязъл от Лабораториите на BIODERMA, стои научно откритие, насочено изцяло към активизиране на собствените ресурси на кожата. Тази концепция отличава марката повечето други производители, защото поставя науката пред пазарните принципи.


 

IMG_20150616_104534

 


BIODERMA влага повече от 90% от инвестициите си в създаването на успешни сътрудничества с дерматолози и фармацевти, както и системно образоване на клиентите, които да се превърнат в посланици на идеята, че красотата и здравето на кожата са тясно свързани. Вместо рекламни послания марката залага на информирания избор за продуктите и цялостната грижа за кожата, основан на споделени ценности и почтеност в комуникацията.

Къщата на BIODERMA в София разполага с удобствата на един истински дома на красотата. Огромен интерес предизвиква “стаята” за компютърна диагностика, в която специален апарат прави анализ и 3D визуализация* на всички недостатъци на кожата – увреждания от слънцето, пигментация, общо състояние на релефа, разширени пори и други проблемни зони.


 

IMG_20150616_103847

 


В “хола” на има специален тестер бар, където посетителите имат възможност да изпробват най-новата серия слънцезащитни продукти Photoderm Max Aquafluidе и да се консултират с експертите на BIODERMA за правилните грижи за техния тип кожа.

Като всеки истински дом и в Къщата на BIODERMA има обособена “детска” стая, където най-малките посетители в поредица от забавни образователни игри ще научат как да превърнат слънцето в приятел, като дадат и възможност на своите майки да се насладят на лично време, посветено на красивата и здрава кожа.

*Услугата компютърна диагностика на кожата ще се извършва след предварително записан час на място в Къщата на BIODERMA, до изчерпване на часовете в графика.

Текст: Fashion Inside

Снимки: BIODERMA

Вижте още: 

Ефективна слънчева защита. Как?

Отношението към кожата прави BIODERMA толкова успешна

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени