Есен по но(к)ти

x

 


Маникюрът е трудна материя – малкото „колкото нокът“ пространство трябва да бъде декорирано едновременно интересно и практично. И да е в тон с цялостния стайлинг – да, маникюрът е най-пренебрегваната част от външността, защото почти никога не е с водеща роля. Но никога не можеш да го скриеш. Модата за нокти рядко изненадва с новости – почти всичко е измислено, нарисувано, показано… Но тази година и особено  през есенно-зимния сезон няма скука. Голямата новина е френският маникюр или по-скоро пълното му преобръщане.  Белите връхчета на ноктите отдавна са черни, зелени, сини, червени или златни, но сега и тяхната дъга се измести встрани – така френският маникюр е буквално с главата надолу… Една интересна игра със завършека на ноктите, който се върти и минава в дясно, в ляво, долу или дори в средата на ноктите.


 


Другата новост на сезона са цветовете. Не че и преди не е имало наситено синьо, зелено и червено, имало ги е, и още как. Сега обаче цветовете са много специални – ако използваме терминологията на художниците, цветовете са „сложни“ – в тях има много нюанси. Звучат екстравагантно, категорично и силно, без  нежната сдържаност на популярните матови и розови нюанси. И като говорим за дискретност, трябва да се отбележи, че и тя не липсва в предложенията за новия сезон. Прозрачни цветове в тона на кожата, сякаш потопени за миг в златен прах – това е хитът за тези, които предпочитат по-сдържаната, но все пак интересна  стилистика. Камъните и другите инкрустации винаги са били на ръба на кича, но всичко зависи от точния избор на цветове и материали и от изработката.  Късчета злато или нежни перли, пръснати върху ноктите – защо не? И ако десенът на палтото ви е рибя кост или пепит, може смело да го отпечатате и върху ноктите – и това е тренд. Стига да намерите кой да го направи.

 


 

 


И най-важното – ноктите са къси. Съвсем къси. Или ако са дълги, то непременно са прекалено заострени или обратното – подчертано равно  подрязани, никакви дъги. И така, ако останете „само по маникюр“, определено ще има какво да покажете.

Текст: Антоанета Бaева

Снимки: Press

Вижте още:

SPA терапии за перфектен маникюр

Пролетен маникюр – най-добрите идеи от маникюристите по света

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ