Сняг от порцелан

x

 


Рейко Канеко – дизайнерката с японски корени, която работи на Острова, за пореден път доказва, че древното далекоизточно  изкуство на порцелана може да звучи изключително модерно. Нейните елегантни колекции често комбинират стари техники с 3D моделиране и нови високотехнологични глазури. Винаги в стила  на сдържаната и изчистена  японска естетика, но и винаги много актуални като форма и настроение.

 


 


За Коледните празници тя предлага интересна и нестандартна колекция. Нейните топки за елха са от чисто бял порцелан, принтирани не със сладки джуджета и червени дядомразовци, а със смешни  черно-бели снимки на животни, в които има много закачка. Ателието на японката може да изработи  и елхови играчки с персонални надписи или с отпечатани лични снимки на клиентите – услуга, която съвсем не е нова, но с дизайна на Канеко звучи по съвсем различен начин. Колекцията снежинки от порцелан, пък е елегантно и красиво решение за декорация, което отново се различава от стандартната захаросана разноцветна украса по празниците.

 


 


Безспорен любимец от колекцията, обаче ни  е Twiggy – снежен човек с ръце от истински пръчици, който идва елегантно опакован и може да предизвика усмивка и върху каменно лице. И ако сте решили да следвате тенденцията цялата декорация да бъде само в един цвят, ето едно вдъхновение в  бяло – най-зимният и най-спокойният  цвят.

текст: Антоанета Баева

снимки: http://www.reikokaneko.co.uk

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ