Gabrielle – новото парфюмно изкушение на Chanel

x


Всички приказки започват с „Имало едно време…“ Приказката на Габриел Шанел обаче започва с „Реших коя искам да бъда и съм точно това.“ Една свободна жена с непреходен стремеж за постигане на независимост, която е неприсъща за жените от нейното време. Влюбена, страстна, непокорна, Габриел остава непримирима за препятствията изправили се по пътя на съдбата, която е избрала за себе си.

Габриел е името, което й дава крилата да се извиси над скромното социално положение, в което е родена. Скромната шивачка, която работи от сутрин до вечер с игла и конец, успява да превземе Париж с дръзкия си характер и с упорита работа. „Искам да бъда част от случващото се“, обича да казва Габриел и сама пише историята си, непозволявайки на никого да го прави вместо нея.През 1921 г. бунтарският дух на Коко и дръзката природа на Габриел са съчетани в аромат – Chanel №5. С годините всеки аромат Chanel е пресъздавал глава от историята на легендарната дизайнерка, илюстрирайки любов, приятелство, място, спомен за пътуване, което е дало отражение на живота й. Новият аромат на Chanel изразява цялостната личност на Габриел – публичното и личното, неподлежащия на укротяване характер и обичащата й душа. През 2017 г. Gabrielle се превръща в аромат-ода за жената Chanel, за нейния създател и чрез нея всички жени.

Ароматът Gabrielle Chanel е величествен, решителен, доблестен, дързък и страстно женствен. Ново име, нова бутилка, нов аромат. Нов начин на изразяване и вдъхновение. Gabrielle Chanel e аромат за жената, която избира сама пътя си. Аромат, който не шепти. Той е бунтарското сърце, което бие във всяка жена, и иска да разкрие уникалната й индивидуалност.Белите цветя винаги са присъствали в уханията на Chanel, но никога не са били толкова изчистени и използвани в цялост – обвити в дървесни нотки или екстракти, те винаги са били зависими от архитектурата на аромата. Парфюмеристът Оливие Полж, заедно с Chanel Fragrance Creation и Development Laboratory им дава съвършено нов глас. Той създава едно въображаемо цвете. Цвете, което е толкова омайващо, сякаш светлината му се излъчва от кожата. Оливие Полж избира иланг-иланг, жасмин и цвят на портокал, както и нотка тубероза. Подсилва наситеността на жасмина, използва бял мускус, за да придаде кадифеност на иланг-иланга. Подчертава мекотата на туберозата с млечно сандалово дърво и обогатява свежестта на цвета на портокала с кора от мандарина и грейпфрут, добавяйки малко черен касис.

Специално за този непокорен аромат е създадена уникална стъклена бутилка. Толкова фина, че  позволява на уханието да сияе. Докато луксът обикновено се асоциира с тежестта на стъклото, модна къща Chanel предприема различен подход.

Останете верни на себе си. Позволете си да бъдете незабравими с новия аромат Gabrielle Chanel!

Парфюмът ще бъде в продажба от 1 септември.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Chanel

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ