Модерните методи за терапия и регенериране на кожата

x


Ежедневието на съвременната жена е толкова динамично, че често се случва 24 часа в денонищието да ни бъдат крайно недостатъчни. Денят ни завърта в екстремното си колело и не усещаме как сме надвишили работното си време, а личните задължения тепърва предстоят и също не търпят отлагане. Искаме да си подарим грижата, от която се нуждаем, но последното, за което ни остава време, са разкрасителни процедури.

За щастие, козметичната индустрия се развива все повече и повече. Съществуват продукти и услуги, които за кратък период предизвикват положителен ефект върху кожата и тялото.


 


SQOOM clinical е първото устройство, което комбинира магнитно поле с ултразвук и инфрачервена светлина. Чрез това взаимодействие той се бори с кожните проблеми в дългосрочен план. Комбинираният ефект от ултразвук, вибрации, инфрачервено и магнитно поле е формулата в тази нова форма на лечение.

Как обаче действа всеки един от елементите?

Ултразвукът се бори с проявените от пациента симптоми и бързо дава видими резултати. Нискочестотните звукови вълни спомагат за транспортирането на активните съставки на геловете SQOOM в дълбоките слоеве на кожата.

Вибрациите пък стимулират кожните тъкани. Нежните потрепвания дават възможност на пациента да усети, че кожата се стимулира, и че лечението е започнало.

Инфрачервената терапия спомага за изграждането на клетъчна енергия. Тя, на свой ред, благоприятства за самолечението. Синята светлина спомага за хармонизирането на редокс.Техниката на магнитното поле се справя с причините за заболяването и осигурява дълготрайния ефект на лечението. То канализира информация към увредената клетка, за да я поправи, което е своеобразен ефект на самолечение.

Уредът има положителен терапевтичен ефект при лечение на фрактури, заздравяване на рани, възпалителни заболявания, облекчаване на болка, подобряване на периферната кожна перфузия.

Интересно е, че работи в три различни програми. Първата е за лечение на болка и фрактури, както и на целулит, втората е насочена към лечението на кожни проблеми, кожни заболявания и рани, а третата е предназначена за лечение на много чувствителна кожа, както и на деца.Геловете SQOOM med пък са финалния щрих за здрава и сияйна кожа. Предлагат се различни видове, съобразени с нейния тип. Можете да избирате между следните възможности: продукт за разширени капиляри и червени петна по кожата на лицето като при розацея и лицева еритроза; за мазна и проблемна кожа като при акне; за белези, обикновено свързани с операции и наранявания; суха и атопична кожа като при невродермит; за остри или хронични болки при схващане на гърба и мускулатурата. Всички те съдържат естествени екстракти, деликатни към нежната кожа на лицето и тялото.Текст: Станислава Добрева

Снимки: SQOOM

Вижте още:

Гладка кожа за секунди: вече е възможно

4 стъпки за хубава кожа през зимата

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ