Какво издават чертите на лицето ни?

x

Казват, че лицето е огледало на душата ни. Вземайки предвид разнообразието в компонентите на лицето, можем да си съставим мнение що за човек стои срещу нас по време на разговор. Всъщност чертите на човешкия образ говорят много повече, отколкото си мислим.Веждите. Тяхната плътност и форма издават силно желание за успех, ерудиция и неотстъпчивост. Когато са грижливо оформени и по-дълги от окото, свидетелстват за интелигентност, която умело се съчетава с предприемчивост и благ характер. Късите и плътни вежди демонстрират свободолюбив дух, който често се изявява посредством избухливост и прямота. Редките и до крайност изтънени арки над очите са знак за прикритост и недобри намерения.

Очите. Нищо не издава характера на човека така, както го правят очите. Колкото по-големи и широки са те, толкова по-възприемчива и чувствителна е натурата, която стои срещу нас. Малките очи са индикатор са лукавост, егоцентризъм и ревнивост. Когато извивката в края на окото е насочена нагоре, това показва, че личността е решителна и властна. Сочещият надолу завършек на окото издава добродушие и смиреност.Носът. Хората с дълъг нос имат статично мислене, но проявяват устойчив и спокоен характер. Обикновено те са дълбоко отдадени на своя партньор и са верни на чувствата си. Малкото носле свидетелства за откритост с негативна рефлексия, защото обикновено изразява дребнавост и заядливост. С чип нос са тези, които се стремят към развитие и просперитет, а с остър край са тези, които нямат скрупули и са готови на предателство. Месестият и топчест нос е знак за чистосърдечност и отзивчивост.

Устни. Това е една от най-изразителните черти на нашето лице. От тяхната плътност и мекота можем да определим степента на нашата чувствителност и силата на ума. Колкото по-месести и големи са устните ни, толкова по-силна е вродената ни интуиция и сензитивност. Малките устни са знак за упорство и злоба.Чело. С широко чело са натурите, които носят със себе си усещането за благородство и необятност на мисълта. Обикновено те имат богат и остър ум и се считат за добронамерени хора. Малко чело имат хората, които са строго консервативни във възприятията си за света и не дават воля на въображението си.

 

Текст: Звезделина Георгиева

Снимки: Unsplash

Вижте още:

ИЗВИВКИТЕ НА БИОНСЕ СЕ ПОСТИГАТ С ТАЗИ ТРЕНИРОВКА

УПРАЖНЕНИЯТА НА АДРИАНА ЛИМА ЗА КРАСИВИ КРАКА

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ