Колко красива е увереността ви?

x

 

 

 


 

Всички познаваме по едно такова момиче. Тя е тази, която носи харизма със себе си. Тази, която нито има най-перфектното тяло на света, нито е безкрайно красива или с три научни степени. Но тя е забележителна. Никога не се държи арогантно, никога не натоварва атмосферата с присъствието си и винаги ви се иска да сте около нея. И ако имате едно мъничко съмнение дълбоко в себе си, че не точно вие сте това момиче в компанията и си задавате въпроса какво различно прави тя от вас… Ами вероятно е по-уверена в себе си и прави няколко неща, които само уверените жени правят. Ето кои са те:

 


 

 

 

 


 

Живеят с една основна цел в главите си – да бъдат себе си. Имате съмнения относно фигурата си? Ами подобни мисли минават ежедневно в главите на милиони жени. Харесвайте своите красиви черти и започнете да се грижите за тялото си, без да се насилвате с диети или отнемащи енергията ви спортове. Открийте онова, което ще ви накара да гледате на физическото си „Аз“ със спокойствие и позитивизъм. Смятате, че не сте достатъчно умни? Има ли човек на земята, който да знае всичко? Не, разбира се. Обогатявайте общата си култура и не забравяйте, че всеки има своите достойнства и за това сме уникални. Радвайте се на себе си.

 


 

 

 

 


 

Те практикуват своята уникалност. Колкото и странно да звучи това, всъщност тук става дума за едно уникално качество. Уверените жени обаче знаят в какво са най-добри и ако това е да бъдат учителки – те са най-добрите учителки, ако искат да правят обувки – те постигат слава на дизайнери. Изобщо, уверените жени не се спират пред нищо, за да бъдат уникални. А дали ще бъдат уникални майки, или професионалисти, или ще успеят да превърнат хобито си в щастлив начин на живот… те пак ще го направят с лекота и с увереност.

 


 

 

 

 


 

Времето сами със себе си те прекарват с любов. Те правят градивни неща, които им създават още повече комфорт. Уверените жени не мислят за разрушителното ежедневие, не мислят за неща, които не зависят от тях… Те четат книги или правят красива домашна торта, за да изненадат любимия човек. Те се усмихват, дори и когато са сами, а дойде ли моментът да си говорите с тях, те винаги ще имат да разкажат невероятна история за времето, когато са били сами.

 


 

 

 

 


 

Не приемат лично всичко, което чуват. Егото им не се наранява от всяка дума, от всяка среща с непознати или от случайни разговори, тръгнали в различна от очакваната посока. Не смятат, че светът се върти около тях, не смятат че светът е драматична постановка, в която те са главни герои. Увереността си показват ненатрапчиво, като не се обиждат лесно и не приемат всяка дума за чиста монета.

 


 

 

 

 


 

Те задават въпроси. С питане се стига далеч и уверените момичета знаят тази подробност. А понякога въпросите им са насочени към самите тях. И на себе си те ги задават така, че отговорите им винаги да са утвърждаващи и позитивни. Уверените момичета не се питат „Защо това се случва само на мен?“ Те питат „Кое е нещото, за което да съм щастлива днес?“ и често намират отговори, които дори не очакват.

 


 

 

 

 


 

Уверените момичета са превърнали увереността си във втора природа и нямат друг избор, освен да бъдат себе си и все по-уверени. Затова винаги личи кои са те, когато влязат в стаята и всички се обърнат към тях, без да има причина и без да я откривате на пръв поглед.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Longchamp ads

Вижте още:

Добра връзка е тази, в която се карате честно. Осем признака на щастливата любов

9 фитнес мотивации за „раздяла” с дивана

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ