На по чаша “шоколадов лукс” и женски разговори

x


Тази есен Baileys Chocolat Luxe ни даде много поводи за сладки приказки, с които завършваме работния си ден и дори го добавяме сутрин към кафето (защото е божествен и искаме денят да започне точно така), но това на никого не го казвайте…

И така, за какво си говорят жените на чаша “шоколадов лукс” започна да разследва нашата редакция днес. Решихме да попитаме една шумна дамска компания от нашия приятелски кръг, която се събира така всяка сряда, по традиция. Ето какво открихме:

Докато пият Baileys Chocolat Luxe, жените си говорят за пътувания. Напитката събира спомените и мечтите им в този момент. Пътувайки за удоволствие, тези жени, които го правят често, знаят, че това е богатство, което няма измерение в цифри. Разказват за Хавана, Кингстън, Севиля, Рим, Париж, Ню Йорк и още много знайни и незнайни дестинации, за които си струва да си помечтаеш или да си спомниш на чаша „божествен вкус“…

Докато пият Baileys Chocolat Luxe, жените си говорят за мода. Тази част, която прави дните им цветни и уютни – като последната красива сватба, на която са били, цветовете на есента, които са превзели гардероба и мислите им и меките жилетки с цвят на сметана, без които, повярвайте, просто не може! За темите, които ги карат да се чувстват повече жени, хармонията и красотата, естетиката, стилът и всяка женска слабост в гардероба и в дома, която украсява дните им.

Докато пият Baileys Chocolat Luxe, жените си говорят за книги и филми. Те носят Дюма в самолета и Дикенс на плажа или в планината, без да се уморяват да следят два сюжета едновременно. Любимите филми също попадат в разговора, когато са средството за ведро откъсване от реалността с цел почивка и зареждане с положителни емоции.

Докато пият Baileys Chocolat Luxe, жените си говорят и мъничко за работа. Те са с различни професии, имат различни ангажименти, имат отговорности, спазват срокове, но именно на тези срещи си припомнят, че малките удоволствия внасят голямото равновесие в живота им, от което се нуждаят, за да постигат всички свои успехи.

Докато пият Baileys Chocolat Luxe, жените си говорят и за мъже. Малките жестове на кавалерите не остават незабелязани и неразказани в една такава вечер. Красивите емоции, свързани с господата, които носят на дамите усмивки, са неизменна част от разговора – една хубава дума, малко грижа и умение да зарадват момичето си или една малка изненада като бутилка “шоколадов лукс” за вкъщи за още много сладки разговори…

И така в тази шарена, почти магическа есен, Baileys обедини елегантност, лукс, красота и изисканост в една специална напитка. А шоколадовият вкус събира често момичетата, не само защото има за какво да си говорят, а и защото има вкусове, които искат да опитват по-често. И си спомняме предишните разговори, когато открихме по нещо ново за себе си, по нещо ново за елегантните дамски питиета и не се уморихме да бъдем дамите на вечерта.

Текст: Fashion Inside

Снимка: Kelly Sikkema – Unsplash

Вижте още:

Когато „необвързана“ звучи добре

Жените, които знаят какво искат…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежо зелено с нотки на оптимизъм.

Ако сте пропуснали
Най-четени