Джани Фонтана – италианецът с много професии и модни лица

x

gianni9-1-of-1

 


Джани Фонтана, познат още като The Style Buff, е един от най-забележителните и стилни модни мъже по света. Не бихте пропуснали да го погледнете, нито ще пропуснете отличителните брада, шапка и често  – кърпичка в джоба на сакото. Той обаче не е просто поредният моден блогър. Джани Фонтана е експерт в сферата на маркетинга и комуникациите. Той е директор на Milan Style Academy – училище, с 25 годишен опит в бизнеса с мода. Неговото име стои зад семейния бранд Fontana 1961, който се занимава с ръчно производство на вратовръзки и шалове.


 

GianiFontanaStreetStyleGucci

 


Джани Фонтана е един от най-колоритните мъже, увлечени в модния свят – фотограф и журналист освен всичко останало. Разбира се, той е италианец по рождение и по сърце. Това ярко личи от начина, по който той се облича – смело и в цветове. Неговото присъствие на седмиците на модата е задължително. И естествено, той е един от най-сниманите гости по време на модните програми.


 

IMG_0398

 


Когато описва работата си в своите официални сайтове, той говори за себе си като човек, увлечен по изкуството, дизайна, модата и лайфстайла – комплексност, която изглежда повече от естествена за образа на Фонтана и имиджа, който поддържа. В последните 20 години той е работил с много международни компании и опитът и познанията му сферата на модата са грандиозни и силно професионални.


 

Paris_day3)9112

 


Това изключително добре личи още от пръв поглед, стига да отворите блога му The Style Buff. Джани Фонтана твърди, че неговите снимки не са просто „направени“. Той търси моментите и след това ги улавя, за да създаде визуален стимул за онези, които са решили да разберат гледната му точка. Той често сравнява Ню Йорк с Италия в интервютата, които дава за големи вестници и списания. Говори за модата със страст, каквато може да се забележи само при най-големите и известни дизайнери. Твърди, че не би отишъл никъде без своята шапка. Джани обожава да носи аксесоари и бижута. Няма да го видите без тях, а блейзерът е типичен елемент от собствения му и крайно отличителен стил.


 

1223

 


 

On the street... Gianni Fontana fashion week 2014 FW

 


 

Marco Taddei and Gianni Fontana by Ivan Guerrero at Wooster + Lardini Presentation (12)

 


 

jay-choe-gianni-fontana-michael-dumler-mfw-ss14-day-1-gucci

 


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

ЕРОС РАМАЦОТИ – ЛЮБОВ И МУЗИКА ПО ИТАЛИАНСКИ В СОФИЯ

ПРОФЕСИЯ „СУПЕРМОДЕЛ“ – ОТ БЕТИНА ДО КЕЙТ МОС И ДЖОРДАН ДЪН

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени