Джон Кортахарена пари дори на снимка!

x


Джон Кортахарена има удоволствието и привилегията да бъде муза на фотографи от най-висок ранг като Марио Тестино и Стивън Клайн. Както и да разхожда божественото си тяло и усмивка вече 13 години по модните подиуми. Това момче изглежда като ходеща шестица от генетичната лотария. Хипнотизираме се, докато гледаме всички тези черно-бели кадри и си мислим, че надали има друг модел, сниман толкова много пъти, докато пуши. Да, пушенето и чарът на Джон Кортахарена определено убиват.

Не сме изненадани, че сред най-големите му фенове е и Мадона. Мардж винаги е била достоен ценител на безспорната мъжка красота. Затова и запечатва неговата в два от най-секси клиповете си – “Girl Gone Wild” и “Bitch I’am Madonna”. Кортахарена дори се качва на сцената, за да танцува с нея по време на турнето “Rebel Heart Tour” и концерта в Барселона.Том Форд го ангажира за лице на бранда си в продължение на повече от десет години. Идва и естественото продължение на тази професионална връзка, когато му поверява и роля в първия филм, който режисира – “Самотен мъж”. Годината е 2009-а, Джон се превъплъщава в Карлос за около 5 минути от лентата, но успява да направи незабравимо впечатление с кратката си игра и визия в духа на Джеймс Дийн. Ето че след още няколко епизодични роли, през 2017-а му предстои да застане до Приянка Чопра за една от сериите на нашумелия сериал “Куантико”.

Не всичко в света на Джон Кортахарена е блясък и суета. Той е ангажиран с благотворителни кампании, които набират средства за две изключително важни каузи – деца в нужда и промени в климата. Още по-красиво е, когато хубавата външност е подкрепена от също толкова привлекателна същност. Ето защо и ние сме му поне толкова големи фенове, колкото Мадона.
Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени