Мишел като видение от вчера и утре

x


Изящна, но силна. Нежна, но волева. Ефирна, но амбициозна. Да, говорим за една и съща жена, която дори наближавайки 60-те буди силното ни възхищение. Мишел Пфайфър умело съчетава звездния блясък с неизчерпаемата сила на боец.Колко много борбеност е събрала тази нежна жена показват спечелените житейски битки по пътя й дотук. Израснала в Санта Ана в младежките си години успява да привлече вниманието с красотата си, но бързо осъзнава, че образа на Мис Ориндж Каунти не е съизмерим с представата й за успех. И така Мишел Пфайфър стъпка по стъпка намира пътя си към големия екран.Големият й пробив киното се случва през 1983 година, в партньорство с великия Ал Пачино, в „Белязания“. И това е само първото й стъпало към славата. Мишел Пфайфър се отличава с особена задълбоченост и уникално излъчване. От безкрайното богатство на таланти, единствено Джоди Фостър й съперничи по интригуващо присъствие на екрана.

До края на 80-те години на 20-ти век актрисата успява да изиграе едни от най-запомнящите се роли във филми като „Жената ястреб“, „Вещиците от Истуик“, „Опасни връзки“, „Текила на разсъмване“, „Невероятните братя Бейкър“.През следващото десетилетие, Мишел Пфайфър не просто продължава пътя си нагоре, а става една от водещите холивудски актриси, които диктуват правилата в киноиндустрията. Един след друг се нареждат успешните й филмови проекти като „Невинни години“, „Един прекрасен ден“ и “ Опасен ум“. Най-атрактивното и запомнящо се превъплъщение обаче си остава на жената-котка в „Батман се завръща“.След дълго отсъствие на големия екран, Мишел Пфайфър се завръща все по-красива и амбицирана да изиграе още и още завладяващи роли.

„Имала съм дни, а и още ги имам, в които просто се моля на боговете на актьорството.“ И по наше мнение молбите й са чути. До края на 2017 година ще излязат три филма с участието на актрисата. „Убийство в Ориент Експрес“ веднага прикова вниманието ни, защото в него редом до Мишел Пфайфър застават Джони Деп, Пенелопе Круз, Оливия Колман, Кенет Брана, Уилям Дефо и Джуди Денч.

Ще споделим с вас съветите на актрисата как да трупаме годините си с блясък… Ние ще се възползваме.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Interview Magazine/Mikael Jansson

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени