Мишел като видение от вчера и утре

x


Изящна, но силна. Нежна, но волева. Ефирна, но амбициозна. Да, говорим за една и съща жена, която дори наближавайки 60-те буди силното ни възхищение. Мишел Пфайфър умело съчетава звездния блясък с неизчерпаемата сила на боец.Колко много борбеност е събрала тази нежна жена показват спечелените житейски битки по пътя й дотук. Израснала в Санта Ана в младежките си години успява да привлече вниманието с красотата си, но бързо осъзнава, че образа на Мис Ориндж Каунти не е съизмерим с представата й за успех. И така Мишел Пфайфър стъпка по стъпка намира пътя си към големия екран.Големият й пробив киното се случва през 1983 година, в партньорство с великия Ал Пачино, в „Белязания“. И това е само първото й стъпало към славата. Мишел Пфайфър се отличава с особена задълбоченост и уникално излъчване. От безкрайното богатство на таланти, единствено Джоди Фостър й съперничи по интригуващо присъствие на екрана.

До края на 80-те години на 20-ти век актрисата успява да изиграе едни от най-запомнящите се роли във филми като „Жената ястреб“, „Вещиците от Истуик“, „Опасни връзки“, „Текила на разсъмване“, „Невероятните братя Бейкър“.През следващото десетилетие, Мишел Пфайфър не просто продължава пътя си нагоре, а става една от водещите холивудски актриси, които диктуват правилата в киноиндустрията. Един след друг се нареждат успешните й филмови проекти като „Невинни години“, „Един прекрасен ден“ и “ Опасен ум“. Най-атрактивното и запомнящо се превъплъщение обаче си остава на жената-котка в „Батман се завръща“.След дълго отсъствие на големия екран, Мишел Пфайфър се завръща все по-красива и амбицирана да изиграе още и още завладяващи роли.

„Имала съм дни, а и още ги имам, в които просто се моля на боговете на актьорството.“ И по наше мнение молбите й са чути. До края на 2017 година ще излязат три филма с участието на актрисата. „Убийство в Ориент Експрес“ веднага прикова вниманието ни, защото в него редом до Мишел Пфайфър застават Джони Деп, Пенелопе Круз, Оливия Колман, Кенет Брана, Уилям Дефо и Джуди Денч.

Ще споделим с вас съветите на актрисата как да трупаме годините си с блясък… Ние ще се възползваме.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Interview Magazine/Mikael Jansson

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени