Антонио Бандерас – новото лице на И АЗ МОГА / I Can Too – в подкрепа на деца със специални нужди

x

 

 

 


 

Актьорът Антонио Бандерас се снима с тениска I Can Too в знак на съпричастност към децата със специални нужди в България.

Холивудската звезда научава за I Can Too по време на снимките на мегапродукцията „Непобедимите 3“ в България. Актрисата Диана Любенова и продуцентът Лес Уелдън – лица и поддръжници на I Can Too – разказват на Бандерас историята на И АЗ МОГА и за това как всичко е започнало само от една смела идея. Това го вдъхновяват да стане част от каузата, в която всеки помага с това, което МОЖЕ най-добре.

Въпреки натоварената си програма, Антонио Бандерас отделя време и за мисията на И АЗ МОГА и се включва в инициативата: „С тениска I Can Too – носиш Надежда“.

По този начин актьорът ни напомня, че навсякъде по света децата имат нужда от еднo и също – грижа и любов.

Чрез личния си пример Бандерас показва, че съпричастността е най-големият посланик на доброто в целия свят. Така той отправя послание към всички нас – от политиците и институциите до всеки човек, без значение от социалния му и финансов статус, че истинските герои са тези, които се грижат за по-слабите.

I Can Too помага на над 250 деца със специални нужди и техните семейства. Организацията подкрепя два съществуващи центъра за тези деца, а през 2008 помага за откриването (за пет месеца изцяло с нефинансови дарения) на детски терапевтичен център в София.

I Can Too продължава работата си по създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, който ще бъде завършен през 2014.

Безвъзмездната помощ на известните личности и артисти, на бизнеса и на много доброволци по целия свят, на правителствени и неправителствени организации, както и нефинансовата подкрепа на българската дипломатическа мисия в САЩ, прави I Can Too една от най-популярните организации в България.

И ТИ МОЖЕШ да подкрепиш децата със специални нужди като се включиш: с идеи, контакти, доброволчески труд и материали, като разкажеш на твоите приятели за инициативата, с дарение или като поръчаш тениска I Can Too на: office@icantoo.eu

За повече информация: www.icantoo.eu

Текст и снимка: I Can Too

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята – универсално оръжие и за офис, и за почивка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ